Tänään toista kertaa Fiia keskiviikon treeneissä.

Lana vaihteeksi vähän vaisu, su omissa harkoissa tykitti menemään niin kovaa että perässä ei meinannut pysyä...Lanalla oli kyllä aamulla joku, kun oksensi, öki ja ei tosiaan treeneissä niin ollu iskussa, mutta nyt on onneksi ihan ok. Ihanaa että Lana on vihdoinkin ruvennut syömään joka päivä ja melkein joka päivä 2krt. On kai sitten viimeinkin vähän Fiian syömisinto tarttunut ;)

Fiia meni tosi upeasti harkoissa. Ja mikä parasta, keinu mentiin jopa melkein ihan itse aivan omasta halusta. Aluksi muutaman kerran radalla nosteltin keskelle ja Fiia kipitti sitten alas kontaktille, sitten viimeisellä radan menolla ihan itse meni keinulle ja autettiin kuitenkin keinun laskeutumisessa...Mutta aiva upeaa!!!Ajattelin jo että tästä tulee kyllä kauhee este Fiialle agissa, mutta Fiiassa on sittenkin sitä taustelutahtoa mitä Lanastakin löytyy. Nyt olen huomannut muutenkin että Fiia on ollut viime aikoina todella oppivaisella ja yrittelijäällä tuulella ja hirveä halu leikkiä emännän/isännän kanssa, toisin kuin ennen että Lana oli kivempi leikkikaveri. On ilmeisesti meidän Fiia -neiti aikuistumassa =)

Ma oli toko treenit jotka kestikin aikas myöhään...Lana ei oikeen tahtonu muistaa miten sitä vierellä mentiinkään ja estettä harjoiteltiin, tahtoi vaan aina ehtiä pyllähtämään, eikä seisomaan. Fiialla on sitten ilmeisesti ollut tähän mennessä upea viikko, nim. myös toko treeneissä neiti näytti hienosti osaamistaan =) ja otettiinkin sitten häiriökoira mukaan, ja neiti keskitty upeasti näin ensimmäiseksi kerraksi (tosin onhan meillä ollut vaikka mitä häiriötä kun on tokoiltu).

Saa nähdä miten Fiia la näyttelyssä menee, nyt ei tokoilla tällä viikolla ollenkaan (ettei menisi istuskeluksi), huomenna vaan näyttely -treeniä ja pikkasen pe jos ehtii. Huomasin vaan eilen että Fiialtahan lähtee takapäästä oikeen kunnolla karvaa =( voi kääk...no tässä on sitten nypitty niitä pois, muualta ei irtoile kauheasti...No kaikiltahan sitä karvaa näyttää näin kevättä kohden lähteä.

Loppuu kuva Fiiasta A-esteen alastulokontaktilla (Tammikuun omista harkoista).

 

Fiian treeniä n.10kk iässä...

Kyllä tässä uusia kuviakin tulee agi/toko-harkoista, kun vaan sais otettua päivällä niin sais vähän parempia.

Lana kiitää...

Ja kun valaistus on huono niin vauhdikkaista kuvista tulee yllä nähtäviä (kameran asetuksia pitäs ehtiä katella, kyllä tulis hyviä myös hämärässä), mutta päivällä parhaat kuvat yleensä tulleepi.

Kunnon kuvaussessio toivottavasti pian...

Seuraaksi juttua ehkä vasta vkl toiminnan jälkeen. Ja vois vähän sitten kun paremmin ehtii kirjotella "kisamuistoja", kun niistä ei hirveästi tullut kirjoteltua. Toimintaa on paljon ja ehkä välillä vähän liikaakin (eilen 9-10 illalla hankifutista tyttöjen kanssa metässä=) mutta kun hauskaa on niin pitäähän sitä (emännälle uusi polvituki tulossa, niin ehkä jatkossa enemmän treeniä pystyypi).