Eilen oli ensimmäinen osakilpailu Laukaassa.

Fiia osallistui mölleihin. Aivan upeasti käyttäytyi, pysyi paikallaan lähdössä ja vauhtiakin löytyi kivasti. Mutta pussi oli Fiialle omituinen (erilainen kuin meillä), joten sitä ei sitten suostunut menemään. Ihanaa oli nähdä, että Fiia osaa kyllä keskittyä agiin vieraassakin paikassa =) Jee, tästä lisää varmuutta ensi vikkon osakilpailuun Nauru 1 piste tuli sentään osallistumisen myötä.

Lanalla ongelmia oli jo radan alussa ja toiseksi viimeisen esteen jälkeen kakkapötkäle vierähti radalle...voi ei! ei vähän nolottanut =/ No se pakottava tunne oli vaikuttanut jo aijemmin radalla niin, että HYL oli tullut jo. Kun kotoa ei lähde, ja päivän juoksee pitkin peltoja ja metsiä niin ei sitten tiedä että kuinka paljon pitäisi ennen rataa juoksuttaa...Lämmiteltiin kyllä ihan tavallisesti, mutta ei tullut silloin...radalle sitten...höh...Lanakin sai 1 pisteen osallitumisesta.

Meinattiin olla menemättä ollenkaan kun kurkku oli emännällä niin kipeä ja nyt vielä kipeämpi...kääk.Tänään ei treenejä ollenkaan, huomenna Lanalla treenit.

Ensi viikolla Jkl möllikisaamaan kummankin kanssa, nyt vaan otetaan kaikki opiksi eiliseltä. Jos muualta lähtee kisoihin, niin täytyy muistaa lenkittää vielä enemmän ennen rataa.