Viikonloppuna (la) olimme taas kisaamassa agilityn merkeissä tällä kertaa hieman lähempänä, Pieksämäellä. Kisapaikka löytyi pienen mutkan kautta, kun tuli keskustaan ajettua, osoitettu kisapaikasta ei nimittäin ollut, joten garminista ei paljon ollut apua (en edes muistanut lähintä tien nimeä). Keli oli kauhea jo tullessa ja paheni vain päivän aikana.

Kisapaikalla olo oli ohjaajalle ja ohjattavallakin ilmeisesti hieman tukkoinen. Ensimmäisellä radalla ei meinannut oikeen alussa lähteä kunnolla kulkemaan, ja irtoamiset putkelle olivat erittäin heikkoja. Mutta radan loppua kohden parani meno ja vauhti. Tulos kuitenkin (yllätyksenä) 0 ja yli 2s. alle ihanne ajan, vaikka meno oli kyllä huonointa sitten aikoihin.

Toiselle radalle väkisin yritin skarpata itseni, ja ihan kivastihan sitä mentiin ja paljon kovempaa kuin ensimmäisellä radalla. Mutta kyllä nyt tuli aivan uusi kokemus meille nim: Lana tiputteli 2 rimaa radalla (keskikohdalla ja viimeinen rima). En sitten muista milloin Lana olisi tiputtanut rimoja ainakaan kisoissa (ehkä haukiputaalla marraskuussa tiputti yhden), harkoissa todella harvoin, vain silloin kun ohjaaja on tehnyt liian tiukan kurvin ja ei sitten ole Lana ehtinyt/pystynyt kunnolla ponnistaa. Mutta en kyllä voinut kuvitellakkaan, että tästä olisi virhepisteitä tippunut ja siitä kiinni 0-tulos. Yllättynyt

Tulokset sivussa -->

No kaikenlaista voikin tapahtua...No mutta kokemusta rikkaampana kohti uusia haasteita...Seuraavat kisat n. 2 viikon päästä Mikkelissä, jos ei juoksut jo kolkuttele.

Moneen viikoon ei olla päästy/yhditty käymään itsenäisesti harjoittelemassa...nyt käydään treenaamassa ja katsotaan kaikki ongelmakohdat kunnolla (vkl ainakin), ja treenataan tekniikoita joilla saadaan lisää revittyä aikaa radoilla, ja toivottavasti pian se nollavoitto napsahtaa. Nyt kuitenkin Lanalla lepoa ke harkkoihin asti. Upea liitäjämme Nauru Jalista kuitenkin käydään pelaamassa tänään tai huomenna, Lana tykkää siitä ihan hirveästi, se on sellasta henkisesti tressitöntä teho -treeniä Cool

Fiiasta kuva Korpilahden -näyttelystä

1239018215_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Fiia hurahti korkeutta lisää juuri ennen kyseistä näyttelyä, nyt ehkä näyttää vähän tasoittuneen. Oma silmä ei ehkä kaikkia niin huomaa kun joka päivä näkee, mutta agitreeneissä kommentteja tuli että oli kasvanut selvästi. Tulisi nyt sitä massaa ja lihasta vaan lisää, niin ei näyttäsi niin ruipelolta "hujopilta".