Eilen kisasimme Lanan kanssa Mikkelissä ja taas huimasti uutta kokemusta lisää, sillä kyseiset kisat olivat meidän ensimmäiset viralliset kisat aivan taivasalla (hiekkakentällä). Keli oli melkein huonoin mitä olisi voinut olla, tuuli välillä niin paljon että esteet kaatuilivat ja papereita lenteli pitkin rataa.

Ensimmäinen rata meni ihan rutiinilla jo, mutta tuntui rata vaan niin helpolta että ei sitten tullut kunnolla putkelle ohjattua Lanaa, eikä Lana varmaan kovan tuulen takia kuullut mitä sanoin. Toisaalta tällä viikolla ei Lana ole ollut ihan oma itsensä, ehkä johtuen ke harkoista joihin en Lanaa ottanut vaan pelkästään Fiian. Tästäpä siis opimme että elä ikinä jätä Lanaa ke treeneistä pois (poikkeus juoksut), muuten kostautuu jossain. Oli to treeneisssä jo niin kuuma, että. Olisi niin ke halunnut lähteä mukaan, mutta äippä aatteli että olisi lepopäivä Lanalla. Eipä kannata. Nyt voi jo kokemuksen sanalla sanoa, että Lanalle ei kannata pitää kun max 2 päivää lepoa, muuten menee ihan höynyksi.

No nyt alkaa Lanan kanssa tosi treeni nim. nyt tietää todella mitä treenata ja miten Jalka suussa
Ja kohta päästää kentälle, niin pääsee tekemään ihan kunnon pituisia ratoja. JeeCool

----

Tänään Fiia Sutelan arvosteltavana. Sutela tykkäsi Fiiasta kovasti, mutta on vielä nuori ja kesken kehityksen. Sanoi mm. että "antaisin KP jos saisi jakaa, ERI:ä en voi VIELÄ antaa kun nuori ja kesken kehityksen, lupaava". Kehui kovasti Fiian valkoista hammaskalustoa, jossa ei kuulemma mitään vikaa, ja upeat takakulmaukset. Selkälinja on nyt paljon parempi, myös liikkeessä. Hyvä niin Nauru

Mutta kiva oli käydä ja nähdä taas muitakin gööttejä. Mikkelissä ei näkynyt göötin gööttiä eilen Otsan rypistys

Riimille (Lanan veli) hurjasti ONNEA upeasta näyttely -tuloksesta Norjan reissulta!!!