Kisattiin Seinäjoella pe-la.

Yksi nolla ainakin lisää taas =) Joka hyvä juttu, tosin lähellä oli että olisi tullut kaikista. Mutta välillä täytyy tulla epäonnistumisia, että pysytään maan pinnalla, ja saadaan lisää kokemusta/opetusta myös siltä saralta.

Su kävimme vielä Jyväskylässä möllikisoissa.

Fiian kanssa tuloksena HYL, mutta jumankekka kuinka kovaa Fiia meni! Siis mikä vauhti, päihittää pian Lanan jos vielä tuota vauhtia lisää tulee...Varmuus vielä uupuu, tosin niin vähän ehtinyt Fiian kanssa harjoittelemaan, että ei mikään ihme. Mutta paikoin on Fiian keskittyminen upeaa =)

Lanan kanssa odottelimme rataa niin kauan, että jo väsy ehti tulla. Pe ja la kisojen väsymykset vielä taakkana. Radalla meinasi joka ikinen rima tippua, ja Lana karkasi jonkun henkilön syliin radan läheltä, tuli kuitenkin takaisin ja mentiin rata loppuun. Luulin että saimme tästä hylyn, mutta kun netistä kävin katsomassa tuloksia, olimmekin ilmeisesti Lanan kanssa 3.sijan saaneet!Voi jummi! Lana oli kyllä niin väsynyt, että ei ihme että ei jaksanut enää keskittyä (mutta etenemistä oli joissakin kohdissa tosi hyvin ja kontaktit varmat).

Seinäjoen viimeisellä radalla su, oli Lanan vauhti aivan upeaa. Nyt kun lepää kunnolla niin tykitetään taas seuraavissa kisoissa ja ohjaaja toivon mukaan täysin terve ja hyvin mukana radalla (ohjaukset juuri oikeaan aikaan).

Lana pitää edelleen johtoa (kilpa) Möllicupin pisteissä ja ensi to on viimeinen kisa.

Fiia on möllien puolella edelleen vielä 3.sijalla (en aivan varma tuosta 3/4).

Tytöt täysin huilimassa 2 päivää.

Sitten ke treenit ja hiomaan kaikki kuntoon, niin saa nähdä mitkä sijat pokataan Möllicupista loppujen lopuksi. Jos ei muuta niin kokemusta roppakaupalla Nauru Treenit nyt kaukalolla jatkossa, joten päästään tosissaan kunnolla harjoittelemaan pitkiä ratoja ja erit. etenemistä paremmin.