Eilen ei mennyt ihan niin kuin kuvittelin.

Meidän kompastuskiveksi koitui keppien loppu, Lana ei vaan yksinkertaisesti taipunut lopun väleihin, minä vaadin ihan liian nopeaa pujottelua kun oli vähän erilaiset kepit mitä yleensä.

Niin hyvähän sitä nyt on sanoa, että olisi pitänyt ede kepit varmistella kun olivat tosi jäykät (ja ilm. kepitkin paksummat), mutta eipä tullut katottua rataan tutustumisessa.

Alku oli niin lupaava, että! No minulle vähän liikeissä kohmeessa, mutta juuri ennen keppejä itellä parempi tuntuma. Lanaa en ihan hirveästi ennen rataa meno juoksuttanut, leikittiin (nopeita vetoja, kurveja) kierrettiin lipputankoa, mutta oliko silti paikat vielä ihan auki.

Mutta automatkat meni yllättävän hyvin Hymy Lana ei niin paljon vöyhkännyt mitä yleensä, menomatkan alussa tosin oksenti ja vöynys muuten. Vähän rauhallisemmin oli. Pitkämatka silti Lanalle ei mikään paras Päättämätön

Meidän kisojen tulos jäi vähän onnettomaksi, aikaa meni kun otettiin kepit ihan alusta ja loppu oli vähän sellasta mautonta menoa. Kauhea yli aika Nolostunut, eikä edes olla yliaikaa saatu 3-luokassa (tällä kertaa tosin aika tiukka). Kyllä me ihanneajan alle oltas päästy, ei siitä mitään epäilystä, kun vain kaikki olisi mennyt nappiin.

Tuntuu että meillä koskaan onnea ole, mutta toivottavasti tulevissa skapoissa olisi.

Mutta aivan upea kokemus, kuitenkin paremmilla fiiliksillä seuraaviin koitoksiin. Lanan vauhti nyt riittää vaikka mihin, kunhan ei niitä turhia virheitä tulisi.

Jotain kuvia tulossa....