Saa nähdä että selviämmekö perille asti.

Tosin me lähdemme matkaan vähän jälkijunassa, vasta la-su välisenä yönä.

Olemme sitten aamulle pirteinä starttaamassa ekan radan jo 8 jälkeen, rataan tutustuminen siis jo 7.45.

Myö Lanan kanssa startataan ensimmäisten joukossa, järjestyksessä noin 17. No väliäkö tuolla, kunhan ei ekana tai vikana. Juoksut tosin voi muuttaa lähtöjärjestystä jonkin verran (viimesien joukossa ehkäpä joudutaan, riippuen miltä tilanne näyttää su). Ajoissa paikalle, ja ehtii sitä rataa ehkä kahtoa kun muut harjoittelee, kun 1 erässä rataan tutustuminen (yht. 4 erässä). Ja mielessä pyörittää, jos kaiken jännityksen keskellä pystyy. Mutta yleensä mitä enemmän jännittää niin sen paremmin menee (poikkeus ihan hysteerisyys )=

Minulla vielä töitä la aamuna, että onneksi kuskina ei tarvitse olla reissussa. Lana saa sitten aamun huilata ihan rauhassa yksin, kaikki töissä ja Fiiakin, joka menee sitten suoraan anoppilaan hoitoon.

Ihan kivasti treenattu, mutta paljon vielä olisi ollut hiottavaa. Aikaa vaan ei hirveästi, kun kaikkea muutakin. Mutta siellä voi sitten tapahtua ihan mitä vaan. Sadettakin luvattu oikeen kunnolla, meille ei yleensä ollut mikään ongelma, mutta hirveästi ei mielellään sataisi. Kunhan ei aurinko porottaisi, nim. sitten Lana (ja kyllä ohjaajakin) läkähtyy heti, melkein kaikki muu kelpaa meille!

Fiiakin kivasti kehittynyt agissa, ihan ois kisaamaan valmis. Jonkin verran tosin herpaantumista kesken radan, mutta yleensä ensimmäisellä kerralla ongelmitta rata läpi. Fiia ei paljon jaksa toistoja, korkeintaan kolme rataa, mutta joskus kaksikin on melkein jo liikaa.

Mutta meillä rento -fiilinki! Kokemusta rikkaampana takaisin, meni miten meni Nauru

Täysiä kuitenkin koetetaan mennä, että ei kyllä ajateltu vaan nollaa metästää. Nyt pitäs sitä vauhtia ja taitoa tosissaan löytyä, mutta siellä voi tapahtua ihan mitä vaan.

Mukavaa viikonloppua kaikille!