Agirotuun Nastolaan saavuimme Lanan ja Fiian kanssa hyvissä ajoin lauantai aamuna kuuden maissa. Arvasin että teltan pystytyksessä vierähtäisi tovi, joten hyvä että aikaa olin varannut. Telttapaikaksi mielestäni löytyi todella aitiopaikka, kentälle ei näkynyt suoraan, mutta hyvin syrjässä rauhassa kisahälyltä ja miten kauniin puun katveessa.

- tässä kuva telttapaikasta, jossa myös yövyimme -

1248350525_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Lauantaina ohjemassa oli Avo SM-karsinta jossa rataantutustuminen meidän osalta n.8.30. Rata ei tuntunut kovinkaan vaikealta. Sitten odoteltiin vuoroa ja starttaamaan päästiin vasta monen tunnin odottelun jälkeen, n.12. Jännittänyt ei yhtään ja aika varma fiilis muutenkin. Mutta... Onni ei ollut taskaan myöten...Lana tiputti ensimmäisen riman ja sen johdosta oma innostus lopahti täysin. Muutenkin radalla meno todella takkuista. 37 sija. Eipä sitten päästy finaali radalle.

- no saipa seurata muiden menoa radalla, ihan rauhassa -

1248352081_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Täytyy sanoa kyllä, että olis hyvin sijoitettu radat ja paljon vapaata tilaa. Kaikki radat näki myös hyvin ylempää urheilukentän puolelta.

Illan D-kisa menikin sitten vähän paremmin, alun jähmeyden jälkeen kuitenkin aika alle ihanneajan -5,39 ja virheetön rata. Taas vaan niin ärsytti, että täysiä ei taaskaan menty. Sijoitus 20. yli 100 kisaajasta. Vähän parempi lopetus päivälle.

Mutta vielä huomaa, että ei tarpeeksi kokemusta ole ja paljon on treenaamisen tarvetta, jotta radoista tulisi täysin onnistuneita ja sen myötä nopeita. Kisoista olemme aina saaneet vihiä mitä osa-aluetta tulisi treenata ja muutenkin oppia ohjaamisen kehittämiseen. Virheiden kautta ollaan kyllä parhaiten opittu.

----

Sunnuntaina ei tarvinnut niin aikaseen herätä vasta 7 aikaan noustiin ylös.

Päivän joukkueviesti alkoi meidän osalta Lanan kanssa: A-luokan Töppöjalat. Meidän osalta ihan nappiin, varmasti ihan täysiä ei uskallettu mennä, eikä Lana näyttänyt olevan kovin raketti päälläkään. Tuloksena 5.sija, harmi että voittoon olisi vaadittu vain -5virh vähemmän, kun meidän joukkueelle harmittava 10. Mutta tosi mukava kokemus meille! Ja kerrankin nähdä muitakin nopsia gööttejä oikeen kunnolla enemmänkin.

Terkut A-luokan Töppöjaloille!!!

Päivän kruunasi kyllä Fiia-neiti. Jo aamun pienissä treeneissä keskittyminen oli ihan 10. Ennen meidän joukkueen aloitusta jouduttiinkin oottamaan hieman, sillä joku oli asiat hoitanut putkeen. No oottelu ei meitä haitannut Fiian kanssa (Lana olisi käynyt jo aika kuumana). 

Fiia yllätti täysin, keskittyi radalla niin hirveen hyvin, että. Eikä kertaakaan meinannut harhailla omille teille. Vauhtia tosin olisi voinut toivoa enemmän, sillä aika paljon jouduin hoputtamaan mutta nuorihan Fiia vielä on. Tuloksena meidän osalta siis 0 ja ihan koht. hyvä aika 32s. Tuulennopeet Göötsönit nappasivat sitten hopeaa!!!Jee!! Saatiinhan sitä edes yksi ensimmäinen Agirotu pysti kotiin, empä vaan olisi ikinä uskonut että Fiian kanssa se oltas käyty pokkaamassa.

1248355313_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kiitos Kata seurasta ja toivottavasti nähdään tässä syksyn mittaan!

Älä sitä kisaamisen aloittamisen toivoa tältä vuodelta vielä kokonaan heitä!!! Käykää nyt edes yhdet kisat kokeilemassa, jos Jekku näyttää edistyneen ja tuntuu että pysyisi hanskassa.