Eilen siis käytiin kauniissa Vaasassa kisaamassa Lanan kanssa. Paikka oli lähes merenrannalla, aivan upealla paikalla Nauru

Sää suosi, lämmintä oli.

Ensimmäinen agirata oli alussa vähän takkuinen, mutta alku kankeuden jälkeen rupesi kulkemaan. Tuloksena 0, aika -6,54 ja 3.sija. Harmiksemme siihen sertiin olisi tarvittu vain alle ½s (0,42s). Voittoon vähän yli 1s, johon olisi ollut kyllä ihan mahollisuus, niin takkuinen oli alku. Mutta pitkästä aikaa palkintosija Lanan kanssa!Ja heti tauon jälkeen Hymy

Jos kisaajia olisi ollut 4 enemmän niin oltas saatu serti. Tuomari meille meinas sen antaakin, mutta kun oli 26 kisaajaan niin ei sitten saatu Päättämätön Meidän huonoa tuuria, edelleen.

Toisella radalla alku oli aiva mahtava!!!!Mutta keppien alussa Lana jostain ihan kumman syystä katsoi taakseen toista keppiä ja ajautui pois kokonaan kepeiltä. Minä olin ihan äimänä Yllättynyt Siinä näytti olevan jokin valkoinen renkula kepin alapäässä, ei yleensä Lana ole välittänyt mistää sellaisista. Sitten en enää keskittynyt ohjaukseen ja Lana ehti pujahtaa esteen väärältä puolelta, itse en näyttänyt oikein. joten Hyl hyppyradalta. Harmi kun oli niin hyvä alkua (7-8 estettä) ja niin kivan tuntuinen rata, vaudikas.

Nyt Lanassa riittää potkua. Tuskin enää kauaa mene että se serti tulee, ellei meidän huono onni jatku Päättämätön Kokoajan ollut nousujohteista menoa, edes vähän.

Nyt siis Vaasasta ollaan 3-luokassa napattu 2.sija ja 3.sija, ykkönen (tai sertiin oikeutettu sija) joko muualta tai sieltä. Saa nähdä.

---

Tänään menemme (jo vähän perinne) Puuhapuisto Veijariin ja lopuksi Kalastajakylään onkimaan lohia. Tällä kertaa mukana on Fiia. Viimeksi oli Lana. Lana jää kotiin lepäämään, on sen ansainnus, meni eilen puoleen yöhön kun viimein kotiin pääsimme.