Ihan tyytyväisiä ollaan, sillä olihan Lanalla juoksut juuri alkaneet.

Ekalla radalla Lana ei keskittynyt tavalliseen tapaa, joten toinen rima alas ja kepeille mennessä puski vain eteen päin. Vauhtia kyllä oli, mutta tuon radan kokonaisaika kärsi noiden keppien takia. Mutta sitten koira hallintaan ja kyllä meno keppien jälkeen oli taas raiteillaan, mitä nyt muutamassa kohdassa puski aika voimakkaasti eteen päin tehden turhia kaarroksia. Mutta yli aikaa ei tullut.

Toinen rata alkoi paljon paremmin ja Lana keskittyi todella hyvin. Itse varulta pidin huomiota enemmän, ettei mikään haju tai muu ottaisi vain... Toiselta radalta 0 ja aika tosi hyvä mitä nyt vielä olisi voinut vaan päästellä. Akille ja Kaylle hävittiin vain 0,40s.

Ensimmäisen radan alun häslinki koitui kohtaloksemme. Varman nollaradan kun olisimme vaan tehneet niin ainakin hopeaa olisi tullut. Mutta tuohon 5.sijaankin olla ihan tyytyväisiä kun ei yhtään tiedä mitä saa päähänsä juoksuinen narttu. Ei voitu treenata ennen ekaa rataa (kepit ja aidat), olisi jäänyt hajuja muille, että siinä olisi saanut vähän huomiota paremmin ennen rataa.

Lohdutuksena ainakin että ensi vuonna olemmekin jo melkein konkareita, paremmalla onnella silloin...

Kohta SM- ja karsinta -nollat kasassa, seuraava toivottavasti hyppyradalta 0-voitto (kyllä se agiradaltakin kelpaa).

Mutta nyt Lana jää tauolle lähes kokonaan agista ainakin 3 viikoksi, juoksujen loputtua seuraavat kisat. Mitäköhän kaikkea muuta kivaa keksitään tauon aikana =) Pitäähän jotain aktiviteettiä olla, muuten tylsistyy,

Fiian kanssa treentaan välillä (kerran viikossa), itsenäisesti. Hiotaan vielä taidot kuntoon ennen ensi kuun koitoksia.

Mukavaa viikkoa kaikille!