Vihdoin arki taas normalisoituu, eikä tarvitse koko ajan miettiä ku ei voi minnekkään tyttöjen kanssa mennä treenaan. Ja voi sitä verirallia, pöksyt pysyneet jalassa muuta ku Laukaassa ja Sumiaisissa, mutta kun kotio päästiin niin muutama minuutti ja housut ties missä. No mattoja meillä ei lattialla oo ollut varmaan vuoteen, ku porukka ramppaa ja koiruudet juoksee pitkin kämppää aina matot rullalla.

Ensi kuussa olisi tarkoitus kisata oikeen kunnolla. Hakea treeneissä vaan nopeutta, tekniikka kunnossa, mitä nyt Fiian kanssa vähän hiomista joissakin, ku vähän treenattu. Lanan kanssa erityisesti nopeutta, sinne 4,5m/s etenemään tavoitellaan, tosin riippuen radasta (ollut elokuussa 4,1m/s). Lana on nyt ihan sairaan nopea, mutta kisoissa ainakin ekalla radalla takkuista menoa. Pitäs päästä aina ennen rataa vähän ottamaan tuntumaa. Seuraavissa aina siis sellainen strategia! Kyllähän sitä on tullut hyppyytettyä, mutta aina ei ehtinyt kunnolla. Mikkelissä seuraavaks vaan hyppyrata, nyt jos menis paikalle hyvissä ajoin, hakeen tuntumaa.

Mutta katsoo nyt onko Lanan kunto totaalisesti romahtanut loman jälkeen, tänään treenit pitkästä aikaa. Itse on onneksi saanut ohjata, eilen yhtä kelpietä, joka nopea ku mikä, mutta onhan tuota tullut totuttua nopeisiin koiriin. Lana kiitää omissa harkoissa joskus niin, että ei perässä pysy millään. Kisaradoille toivon tätä, mutta toisaalta hyvä että kuuntelee kunnolla ohjaajaa.

Tytöt kun lomaili niin tämä ehti hyvin harrastaa (ohessa lenkkien ja canicrossauksen) toista lempilajia, säbää. Sähly -treenit on nyt jatkossa kahdesti viikossa. Polvi vihdoinkin pelittää taas! =) (kunnon vaimennukset kengissä ja polvituen käyttö ehkäsee ettei kipeydy)

Huomenna möllikisat, samalla seuranmestaruudet. Siellä näillä näkymin ohjaan kolmea koiraa.