Lanan kanssa aloitettiin la ainoastaan hyppyradalla, jolta lähettiin (ihan suoraan sanottuna) hakemaan voittoa. Puihin meni, ohjaaja kisatauon jälkeen hutiloi, siispä ei sitä voittoa (0-tulos, 6.sija). Ehkä kaikkein hauskin oli kun käskytin kepeille pituus -sanalla..Huh huh... Ja muutamassa kohdassa vedin ihan liikaa itteä sivuun (vauhti pysähtyi yhdessä kohdassa melkein täysin)Kääk! "Ahneus kasvaa syödessä" enää ei Lanan kanssa kelpaa vaan se 0-rata vaan pitäs jo niitä palkintosijoja ropista. No se aika ei sitten vielä ole. Lana on ihan pirun nopea, mutta ohjaaja ei anna mahdollisuutta mennä täysiä Eipä oo vieläkään tullu mentyä sitä nopeutta mitä omissa treeneissä. Kohti sitä mennään.... Mutta paljon voi sattua yhdellä rata -pyrähdyksellä.

Fiia aloitti kisaamisen Mikkelissä su aamuna. Ekalla radalla sattui jo toisen esteen kohdalla pieni tapaturma: Fiia hyppäsi renkaan sivurautaan ja lenti kylelleen (selälläkin taisi käydä) kurakkoon! Voi että! Sen jälkeen Fiia lönkötteli radat ihan täysin. Ikinä ole niin hitaasti mennyt Sade ja kurakko aiheutti sen että Fiiaa ei sitten inspannut yhtään mennä kovempaa. Joten yliaikaa jokaiselta radalta. VOI FIIA! Joutui neitiä vetämään perässä kuin kivirekeä. Vielä kun muistelee erästä mennyttä möllirataa taannoin niin ihan lapasesta lähti, että en perässä pysynyt kun Fiia hyökkäsi radalle. Ehkä me Fiian kanssa kisataan vain hallissa, ei ainakaan voi olla kurakkoa tai muuten märkää radalla. Muuten on niin kovis, mutta sateesta ei pidä (toko, agi ...) Ja ei muuten varmana istunut lähtöön, ihan sen näkönen että ois sanonu "kun pylly kastuu". On vaan niin erilaisia Lana ja Fiia. Lana menee vaan entistä kovempaa mitä viileempi ja märempi. Taasen Fiia ei niin välitä kuumuudesta, mitä Lana ei kestä yhtään. Mutta Fiian kanssa on mukava reissata, ei valita, on nätisti kisapaikalla ja oottaa vuoroaan ihan rauhassa (niin vastakohta Lanasta). Itse kisaamisen Lana paremmin taitaa, ihan alku taipaleelta lähtien. No katsotaan nyt miltä hallissa Fiian meno näyttää.

Mutta ihan mukava maku jäi, Fiian kanssa kuitenkin voitettiin viimeinen rata (yliaikaa 0,92s). Että jotain oli kotiin tuomisia. Pikkasen Fiian vauhti parani viimesellä radalla, olihan jo vähän kuivempi kenttä. Mutta kauaksi jäätiin treenien ja möllikisojen vauhdista (agirodussakin meni paljon kovempaa). No nyt pysyi ainakin ohjaaja mukana.heh... Parempaa päivää Fiialle seuraavalle kerralle toivotaan, että saa näyttää todellisen osaamisen Nyt treeneissä vaan simppeleitä ratoja, ihan turhaan ehkä menty hirveetä pyöritystä (no niitä ylempiä luokkia varten, on sitten jo taitoa).

Tänään siirtyi halliin esteet. Ja on aika iso halli, pystyy tekemään hyvin ratoja. Viime vuonna oli paljon pienempi. Nyt vähän huilimaan, ehkä kuva ilmestyy Fiia -neidistä palkintojen kera, joista puolet on kohta jo syöty

Lanan kanssa SM-nollat täten kasassa. Vielä se voitto puuttuu karsintoja varten. Talvi-kevät aikaa hioa kaikki kuntoon, talvi tekniikka treeniä Lanan kanssa pääosin, keväällä kisoja ja rataharjoituksia pääosin sitten.