Oltiin ilmoittauduttu Fiian ja Lanan kanssa yhteensä 7 radalle (Fiia 4, Lana 3), jokaiselta palkintosijoitus Nauru Lanan kanssa saatiin aikaseksi pelkkää nollaa. Fiian kanssa 2 nolla rataa, su kaikkein nopeimmat radat.

Eli Fiia kulkee kun ei ole kurakko tai sade kentällä, huh onneksi kyse Mikkelissä oli vain siitä

Ouluun saavuttiin jo perjantaina vähän jälkeen 15, Edeniin hotellille. Anssin kanssa uitiin ja saunottiin, tytöt otti nokosia sillä aikaa (ainakin luulimme niin, tai toivoimme). Ilta käveltiin rannalla koko poppoo, kuvia ei saanut otettua kun satoi lunta koko ajan ja oli aikamoinen sumu ja pimeys.

Sitten la -aamuna kohti kisapaikkaa 11 jälkeen.

La: Agilityradalta 5vp (keppien aloituksessa pientä haparointia (2.sija). Mutta sitten Fiian kanssa ensimmäinen nolla 1-luokassa hyppyradalta (2.sija),

Lanan kanssa illalla (tokkurasssa) ensimmäinen HYPPY-SERTI!! Nauru 2.sija/28 (voitto jäi n.0,40s päähän)

Terkkuja Saana & Tami!!! Oli kiva nähdä Harmi se etutassu... Toivottavasti on kunnossa.

Su: Fiian kanssa aloitettiin aamu voittamalla agilityrata 0-tuloksella eli toinen nolla! ja vielä nopein aika!

Toisella agiradalla Fiia jatkoi kovaa menoa, mutta rima putoaa radalla, joten harmittava 5vp, mutta 3.sija (nopein aika).

Sitten Lanan kanssa iltapäivän menoa:

Kurvaillaan ensimmäisellä radalla 3.sijalle (vähän väsymystä Lanalla havaittavissa). Toisella radalle uutta puhtia, mutta ohjaaja tekee turhan takaaleikkauksen (mitä ei ollut tarkoitus tehdä), joten voitto (+serti) menee Tornioon. eli meillä on tyytyminen 2.sijaan, ilman toista agi-sertiä. Mutta voittajasta tulikin Suomen että Ruotsin agilityvalio, joten heille suotavaa tuo voitto.

Lanalla nyt ikää 2v5kk (+rapiat päälle). Fiia -neitonen 1v7kk (+rapiat päälle). Lanan vauhti kisoissa vain kasvanut (keinu tosin oli heimat hidas, kun niin erilainen mihin tottunut), puhumattakaan Fiian vauhdista, ainakin Mikkelin kisoihin nähden Mutta vielä odotellaan sitä Lanan "tykitys -kisapäivää", jota omissa harkoissa ollut havaittavissa (kuunteleekohan sitten niin hyvin mitä nyt).

Tuliaisina siis repullinen ruusukkeita ja lahjakortteja + AIVAN UPEA FIILIS Cool