Fiia -kiitäjälle kisoissa pujottelu tuotti hieman ongelmia. Muuten aivan upeaa menoa. Vauhtia löytyy. Ensimmäiseltä 3.sija (5virh.p.) ja toiselta hylly.

Lanan kanssa illemmalla varmat 0-radat. Ensimmäisellä hieman hapuilua ja 2.sija. Toisella parempaa menoa, tuoden voiton. UPEA LANA! On kyllä nyt niin varma kun vain voi olla. Ja vauhtia löytyy kyllä koko ajan lisää, ja pikkasen saa aina nipistettyä kun vaan vaatisi. Mutta tänäänhän otettiin vaan ihan rennolla fiiliksellä, kun enhän edes meinannut Lanaa ilmoittaa koko kisoihin.

Mutta hups heijaa! Siis saatiin kuin saatiinkin kasvatettua European Open -pistesaldoa hiukan eli nyt pisteet 58/64.

Oli oikein mukavat kisat, mitä nyt mahaa väänteli ja selkää vihloi välillä. Toivottavasti sitä ei ole tauti tulossa.

Sitten erittäin edustava kuva tytöistä

(Fiia ei todellisuudessa Lanaa isompi)

Hyvin jouluun suklaata 3 pussia, koirille herkkuja 5 pussia. Taidan kääriä yhden pussin pukinkonttiin odottamaan, niin paljon herkkuja ettei kaikkia ehdi syödä millään. Eipä ole tarvinnut ostaa. Treeneissäkin nykyään käytetään enemmän leluja kuin herkkuja.

Lana tehnyt kisoissa täysin virheetöntä rataa viime juoksujen jälkeen (syyskuussa). Muuten täysin nollaa, paitsi Pieksämäen kisojen yhden radan himppa yliaika (halli vain ihmetyttää, kun ei tykkää siellä mennä). Hym, No yksi ainut hylly Sulvan kisoista, joka kyllä meni täysin minun piikkiin. Viisi edellistä kisapäivää ilman ratavirheitä&hylyjä.