Fiia siis suoritti Varkaudessa kummallakin radalla keinun oikein nätisti, hieman tarvitsi houkuttelua, mutta tärkeintä on että keinun nyt mennään!

Ei varmaan koskaan tullut lähdettyä kisoista pois niin hymyssä suin kanhden hyl jälkeen. Niin siis hyl kummaltakin radalta, kepeiltä ensimmäisellä radalla, kun ei millään malttanut keskittyä menemään oikeita välejä (piti loikkia yli). Mutta aivan mahtavaa, meno on tosi kova. Pientä hiomista vielä vaan, kunhan kunnolla keskittyy niin aivan upeaa. On vauhtia ja on taitoa, ja luulempa että kokemuksen ja iän myötä keksittyminen paranee kyllä. Onhan se tähän mennessä koko ajan vain parantunut.

Upea Fiia. Innolla odotetaan mitä haasteita eteen tulee   Kaikki ikävätkin haasteet varmasti päihitetään yhdessä.

Lanan kanssa siis ei kisattu Varkaudessa. Mutta tänään kävimme treeneissä. Voi että miten hienoa menoa, kyllä Lanan vauhti vaan sitten kasvaa koko ajan. Luulin jo ettei se treenivauhti voi enää kovemmaksi muuttua, mutta ilmeisesti voikin. Aivan mahtavaa!!!   Sitten tässä aloinkin miettimään jos Lanan kanssa sittenkin kisattaisiin Leppävedellä (JAT:in kisat). No huominen vielä aikaa miettiä...Kun sitten enää Seinäjoella kisat ja sitten varmaan vasta Maaliskuussa. Kuitenkin niin lähellä kisat, ja kun JAT:in kisoihin ei olla kuin kerran aikaisemmin päästy, ja silloinkin oli todella huono ajan kohta.

Fiian kanssa Jkl -näyttely viikon päästä. Aikas vähän gööttejä ilmoittautunut, Fiian lisäksi vain 4.