Ilkeää nyt pyöräilyharrastuksemme kun sataa koko ajana vettä. Käytiin ma ostamassa pyörään sellainen springer, jolla on paljon turvallisempaa tuo pyöräily tyttöjen kanssa. Ei tarvitse hihnojen kanssa pelleillä

Kävimme Fiian kanssa Jyväskylän näyttelyssä. Aamu alkoi vähän huonosti, siitä en pysty kertomaan tarkemmin. Onneksi edes kehään pääsimme. Olin aivan varman että ERI tulee, mutta ei,  Fiia meni kuitenkin niin nätisti, tosin seisoa ei malttanut kovin kauaa niin kuuma oli tytöllä (ja nälkä alkoi tulla). Lisäksi ettei suostunut pissimään ulkoilutusalueelle olleenkaan kun on tottunut penkkaan (ruoholle, lumelle, hiekalle...) niin vaikutti sekin varmasti kehässä esiintymiseen. Mutta eipä se tuomarin arvostelussa näkynyt, vain että esiintyy reippaasti. Tosin päästin Fiian menemään ihan liian kovaa, välillä kylläkin sopiva vauhti. Korvat ovat mukamas hieman leveälle asettuneet, mitä ei muut tuomarit koskaan ole sanoneet, juu no jos Fiialla oli todella kuuma niin ei mielellään ihan niitä normiasenossa pitänyt, ja Fiia pistää korvat hieman luimuun kun on paljon ääniä.

Mutta näyttelyvuosi päätökseen jouluisissa väreissä Ensi vuonna niitä sertejä metsästämään.

Eilen otin treenien pitoon tytöt mukaan, kun niin moni oli perunut, monet taudin vuoksi. Sainkin ensimmäisen vuoron treenata ihan vaan tyttöjen kanssa, seuraavassa olin kouluttamassa. Tytöt olivat ihan julmettoman nopealla päällä, ikinä niin kovaa vauhti ollut kummallakin. Olisikohan uudella pyöräilyharrastuksellamme vaikutusta asiaan, tosin olihan viime treeneistä pyörähtänyt viitisen päivää, joka etenkin Lanalle on aikas pitkä aika. Fiian kanssa vielä hiomista putken kanssa, kun syöksyy putkeen hullunlailla, oli se sitten mikä pää tahansa. Mutta palkaa hirveän hyvin oikeasta päästä, että otti minun ohjauksen huomioon ennen putkeen menoa, niin eiköhän se siitä.

Ensi la JATin kista, jonne sittenkin Lanan ilmoitin. Vain kerran aikaisemmin JATin kisoihin Lanan päästy, silloin oli todella huonoa onnea, saa nähdä onko nytkin. Mutta Lanan kanssa vain nauttimaan radoista mennään, kun agisertit on kasassa. Fiian kanssa sitä viimeistä nollaa kakkosiin havitellaan, nyt olisi Fiialle oikeutettua kun keinunkin nyt hienosti menee. Muuten osaaminen alkaa olla aika lähellä Lanan tasoa, mutta varmuus ei niinkään   Tosin Lanan kanssa hiotaan joka viikko jotain uutta/vanhaa nopeammaksi ja varmemmaksi, Fiia tulee vahvasti perässä.