Ehkä raskain reissu ikinä. Kaikenlaisia kommelluksia, eihän ilman niitä reissu jää mieleen

Fiian kanssa tuloksia: (Hyppyrata treenimielessä kun sieltä yksi nolla jo) Hyl, 0-voitto ja viimeseltä radalta harmittava 5vp (ohitti A:n). Pienestä kiinni jäi kolmosiin nousu, mutta eiköhän se viimenen nolla sieltä pian irtoa.

Lana ei kyllä ihan ollut oma itsensä. Mutta eipä voi ohjaajaakaan kehua, ihme räpellystä. Turhia varmisteluja, jotka sitten vaan kostautuivat kun Lana menee vain sekaisin niistä nyt. Pääkoppaan on vain taottava että kumpi koira on radalla ja mennä sen mukaan, yllättävän hankalaa

Lana kanssa siis taisi ensimmäistä kertaa tulla tupla-hyl, mutta onneksi hyppäriltä edes 0, mutta voitto jäi turhan kauaksi, kun Lanalta näytti voimat olevan jo aika vähissä radalla, kun sai keskikohdalla hoputtamalla hoputtaa, mitä nyt viime kisoissa ei todellakaan ole tarvinnut. Mutta edes 3.sija lämmitti mieltä, mutta se serti jäi sitten saamatta, ehkä se oli kuitenkin virhe ilmottaa kolmelle radalle, kaksi rata ennen hyppäriä mikä meille oli nyt tärkein. Viime viikko oli Lanalle aika raskas, kun oli töissä paljon mukana, täytyypä ensi kerralla antaa lomaa enemmän ennen kisoja.

Saipahan Kay sitten hyppysertin ja täten valioitui, hyvä niin että tänne päin tuli hyppyserti

Mutta selvästi enemmän Lana tarvitsee agitreeniä muuten menee ihan omituiseksi. Eli pidettävä se 2-3 treeniä viikossa, jos kisa vkl niin vähemmän. Fiialle käy vähempi ja on kyllä parempi niin.

Toisaalta voi olla että ne juoksut tosissaan on tuloillaan, että sen takia on nyt sitten ollut niin omituinen, kun treeneissäkin ollut pari viikkoa aika outo.

Ensi la nokka kohti Varkautta, nyt ihan Fiian kanssa kaksistaan. Siellä Fiia viimeksi kuumu aikalailla, mutta jos tällä kertaa sattuisi menemään (etenkin alun) niin kuin ohjaaja näytää