Otsikossa lainaan Annan kommenttia  Kiitos oli aika osuva...

Fiian kanssa juoksujen jälkeen ekat kisat. Aika tallustelua. Kahdelta agiradalta kepeiltä virhe (tosin tulostaululla komeili, että toiselta radalta ei muka virhettä), ei Fiia tohtinut millään keskittyä pujotteluun. Muuutama hätänen treeni ennen kisoja, niin tietäähän sen. ja varmaan keppejä Fiia ei oo menny viimesen 4 viikon aikana kun kerran/pari. Tämä on ollut Fiiaa heikkokohta, mutta eiköhän se ala pian korjaantumaan, tietyin keinoin...

Viimeisellä radalla kepit mentiin oikein, mutta voi mitä löntystelyä...Nolotti aivan älyttömästi  . Tästä ohjaajalle opiksi ettei ilmoita Fiiaa kolmelle radalle (vaikka kuinka mieli tekisi), kun ei kuitenkaan enää viitsi mennä viimeisellä kunnolla. Ehkä sitte myöhemmällä iällä, mutta ei tällä hetkellä järkevää.

Yliaikaa tosin tuli joka radalla, kun keppien korjaaminen aina kestää. Ja eihän Fiian vauhti ollut yhtään niin ripeää kuin ennen juoksuja.

Ensi la Varkauteen. Fiia kahdella agiradalla,  ja Lana viimeisellä hyppyradalla, jos nyt ei sitä toista hyppy -sertiä tule, niin jo on kumma!!!  Ohjaaja aina pilaa hyvät mahdollisuudet, Lanan uskon kyllä tekevän parhaansa. Mutta onhan Lana nopeimmillaan agiradalla. No jos ainakin päästään sinne alle 30s (keskipitkä rata) tai etenemä yli 4,5 m/s , niin ollaan  todella tyytyväisi.

Onnellisia ollaan jos Fiia suorituu kepeistä oikein, muulla ei väliä. Etenkin jos (helppo) suoratulokulma niin kyllä keskittymisen kanssa aina ongelmia. Mallikkaasti menisi kyllä varmaan joka toisen välin. Ei vain ole Fiian juttu tällä hetkellä.