Syksy saapui niin nopeaan. Kiirettä pitää. EO matkastakaan ei ole vielä ehtinyt/jaksanut kirjoitella kunnolla, mutta kyllä tässä ensi kuun puolella kun arki hieman tasaantuu.

Treenattu agia vain muutaman kerran viikossa, tällä viikolla vain to. Huomenna suunnataan Vantaalle (agilityn rotumestaruudet), koko poppoo 

Sitten seuraavana vkl onnneksi lähellä kisat, nim. Jyväskylässä (PiiriMestaruudet).

Lanalla tosiaan nyt mahdollisuus AVA:n arvoon (vuosi on kulunut ensimmäisestä). Lokakuussa sitten AVA-H, mutta vielä puuttuu toinen hyppyserti, joka on ollut tänä vuonna monta kertaa niin lähellä. Kyllä se sitten tuntuu paremmalta, kun ei aivan  "sormia napsauttamalla tipahda".

Viime treenit meneet mielestäni todella hyvin. Fiialla taas intoa mennä myös treeneissä, ja Lana on irronnut entistä paremmin, toisaalta nyt kun itse asennoitunut ohjaamaan kauempaa, niin toimiihan koira sen mukaisesti. Vähentämällä lajitreenejä, saa enemmän tarpoa menoon. Varsinaista nopeutta ja notkeutta treenaamalla muualla (kuin agiradalla) saa sitä lihaskuntoa treenattua lajia varten, ja samalla säilyy into/mielenkiinto lajia kohtaan paljon paremmin.