Lanan kanssa agiradalta rima alas ja muutenkin tosi into poissa, ei oikein tahtonut kulkea   Ihmetytti kun treeneissä ihan normaalisti mennyt, tosin kerran viikkossa nyt agitreenit.

Muta Lana kokosi hienosti itsensä viimeiselle hyppyradalle. Aivan mahtavaa   Tuntui menokin enemmän normaalilta, nyt ohjaaja vain räpelteli että hukkaan meni aikaa hieman. Kiitos Helin, joka suostui pitämään Lanaa rataantutustumisen ajan, kyllä siitä ilmeisesti olikin hyötyä

Fiiakin hienosti kurvaili hyppyradalta virheettömän tuloksen, niin tosiaan kurvaili joissakin kohdissa vähän liikaakin Agiradalta A:n alastulo kontaktia ei tohtinut ottaa  tätäpä hiotaan ensi treeneissä. Muuten aivan mahtavaa että voi nyt alkaa luottamaan Fiiaan, ja ehkä pian jopa kokeilee enemmän irrotella.

Ensi vkl Pieksämäki. Saa nähdä vaikka Lana nyt kerrankin suostuisi siellä menemään normaalisti. Fiia taas viime kerroilla (Pieksämäen hallissa) mennyt hieman liiankin innokkaasti, että kepit olivat ongelmana. Mutta eiköhän nyt ole sen "yli kasvanut".