Niin tapahtui mitä odotinkin Fiia lähti ihan lapasesta ensimmäisen radan alussa.

Toisella radalla ei hypännyt muuria vaan kierti sen takaa (sivusta) kahteen kertaan, ja toisella kerralla päätti hypätä muurin väärältä puolelta

No mitä positiivista: Vauhtia ainakin oli ja pujottelu mentiin ihan kunnolla, että siinä keskityttiin, vaikkakin ekan radan alussa juoksikin ne läpi ja säntäsi kauimmaiselle putkelle mikä radalla oli...MITÄ ihmettä!

Se on sitten kurin palautuksen aika. On tainnut Fiia saada hieman liikaa lepoa   ja hieman liikaa vapauksia. Mutta tarkoitushan oli antaa Fiialle lisää vapautta radalla, ei pyrkiä pidättämään yhtään. No sitä ei ainakaan tänään tapahtunut   Mutta ehkä kisapaikka ei ollut paras mahdollinen tälle muutokselle,kun Fiia on ennenkin mennyt aika haipakkaa juuri Pieksämäellä ja niin että ei oikein ole keskittynyt tai ollut täsmällinen. Kontaktit mentiin kyllä ihan miten sattuu, ja niissä kun Fiia on ollut aika täsmällinen.

No nyt tuleekin muutaman viikon kisatauko. Aika keskittyä Fiiaan, ehkä tokoillaankin vaihteeksi kunnolla, ja hiotaan tekniikoita ja suoritustapoja tarkemmin agin puolella.

Fiian kanssa kisataan varmaan seuraavan kerran Siilinjärvellä ensi kuun puolella.

Lanan jalka on nyt selvästi parempi. Ei enää turvoksissa ja kykenee kävelemään aika normaalisti. Välillä vöyhkää hieman liikaa ja sitten taas on jalka hetken kipiä. Lääkekuuria vielä muutama päivä, ja kunnon lepoa. Ensi viikon puolessa välissä voidaan ehkä uskaltautua metsään Lanan kanssa,mutta ilman Fiiaa, sillä en luota että osaavat olla nätisti (pitää kuitenkin temuta). Mutta saa nähdä että kuinka pian alkaa hyppiä seinille, aika levoton on ollut ainakin tänään. Tuskin mitään tuhojaan tekee, mutta voi alkaa riehua sitten sisällä, ja purkamaan "kiukkua" Fiiaan. Näin levossa ei ole joutunut olemaan aiemmin. Niin tosiaan joutunut, kyllä se energiselle Lanalle on tuskaa Mutta se on nyt vain kestettävä, parempi ottaa toipumisen kanssa varman päälle.