Enää muutama päivä,  niin Lanan palaa taas agin pariin

Kamerajalka tilattu, joten videokuvaa pitäisi tulla tulevaisuudessa enemmän, ainakin harkoista. Muutenkin erilainen asenne oppimisen kannalta, niin saakin jotain irti videokuvasta.

Fiian kanssa eilen käytiin Siilinjärvellä agikisoissa. Noo, kaikenlaista uutta tuli koettua mm. ensimmäistä kertaa oma koira käy haistelemassa tuomarin haarovälin ja jää radalle nuuhkimaan omiaan aivan yllättäen (ja vielä ensimmäisellä radalla). Jep, kyllä nyt onkin selvästi aika lisätä Fiian kanssa agitreeniä, etenkin nyt sen havaitsi. Toisaalta aiemmin ei ole ollut mahdollista kun on kyllästynyt niin nopeaa, mutta nyt sitä ei ole ollut, intoa riittää. Luulin "väsyttäneeni" Fiian ennen kisoja ihan hyvin, mutta kyllä sitä intoa oli aivan liikaa, keskittyä itse tekemiseen. Fiian kanssa nyt vaan enemmän takaa ohjausta, kun en millään pysy perässä (lähemmässä ohjaus tuntumassa) kun syöksyy menemään. Kuukausi sitten vauhti oli hieman vaisua, mutta nyt sitä on. No lisätty on muuta toimintaa, niin ehkä se vaikuttaa.

Innolla odotetaan ke harkkoja. Luulempa että täytyy ohjauskuviot hyvin tarkkaan miettiä, että mitä ehtii tehdä ja missä kohdassa. Lana on kuntoutunut todella hyvin ja on mielestäni todella hyvässä kunnossa