Lanan kanssa kummaltakin radalta o-voitto. Radoilla tapahtui kaikenlaista. Edellisen yön kananluut (joita ehti salaa syödä) vaivasivat suolessa ja viimeisen radan jälkeen (aivan radan reunaan) Lana pukkasi papanan ja kotona jatkui pienien tikkujen pukkaaminen peräaukosta Takajalkojen lihakset olivat hieman jäpissä, joten nyt pari päivää kunnon lepoa, saattoi olla että kylmyys vaivasi lihaksissa.

Fiian kanssa ihan hyvää menoa =) Ekalta kontaktivirhe ja aivan radan lopussa hylky, muuten oikein tyytyväinen (hylkääntyminen johtui kyllä huolimattomasta ohjauksesta, kontaktivirheen jälkeen motivaatio huonompi).

Fiian toinen rata oli hyvä, mutta Fiia päätti aloittaa kepit kakkosvälistä Olinhan aikalailla edellä, mutta kyllä tässä vaiheessa on ollut jo varma itsenäinen menijä kepeille, oli ohjaaja sitten missä tahansa. Saattoi olla jo väsymystä ilmassa, kun edel. yökin meni vähän miten sattuu ja aamulla toimintaa...

Aika tapahtumarikas vkl. Ei yhtään sellaista normirataa, eikä mitään älyttömän hyviä suorituksia mielestäni, tai sitten vaadin liikaa itseltäni ja osin työtiltä...Olihan nyt kovimmat pakkaset tänä syksynä.