Kertaus mitä tapahtui vuonna 2010 myöhemmin.

Tänään käytiin Lanan kanssa muutama rata kisaamassa Seinäjoella. Ohjaaja oli sen verran kipeä, että lähellä oli monta kertaa että viheriölle olisi ilmestynyt epämääräinen lätäkkö. Yskää, nuhaa on edelleen, että nyt huilitaan taudit pois, ainakin yritetään.

Radat meni kuitenkin ihan ok. Ekalla radalla en oikein kyennyt olemaan säntillinen tai ohjaamaan niin tarkkaan kun normaalisti. Agiradalta puomin alatulosta kontaktivirhe, no kyllähän sitä täytyy edes kerran vuoteen kontaktivirhe tehdä. On taas mitä treenata lisää ja nyt joulukuun mennään pienin kotiharjoittein ja siirrytään sitten tammikuussa hallille. Kisakentälle mennään vasta kun uudet opit on kunnossa.

Tytöt on nopeita oppimaan, että eiköhän sitä helmikuun puolella startata taas virallisissa (viimeistään Varkaudessa). Ainakin Fiian kanssa.

Niin sitten hyppyrata meni ihan ok, mutta pidätin Lanaa taas ihan hirveästi. Onneksi Anssi otti videokuvaa, niin näki itsekin taas että ohjaus on osin hyvin erilaista kisoissa kuin treeneissä. No koko ajan olen opetellut uutta ja pyrkityn muuttamaan omaa ohjaustyyliä, ehkä ne sitten ensi vuonna kisakentille saadaan.

Nyt aivan hirveän hyvä sauma uuden tiedon keräämiselle ja alkuvuoden treenikauden suunnittelemiselle. Joulukuun lopulla olisi tarkoitus aloitella hieman jo lihaskuntotreenien osalta, agikentälle mennään vasta hyvässä kunnossa, joulun aika ajateltiin aikalailla loikoilla...

....