Onhan sitä tullut löhöttyä vaikka töissä menikin osin joulunaika. Uutta vuotta juhlistettiin niin että tuli syötyä koko vuoden herkut...  Fiia suoraan sanottuna lihosi kyllä joulunaikana, osin ilmaantui kivasti massaa. Lana on aina ollut niin tarkka syömisistään, että ei yhtään ylimäärästä ilmaantunut.

Treenikausi alkaa kävely+juoksu lenkeillä (aamupäivä - iltapäivä - ilta), puolen päivän aikaan hiihtolenkillä ja illalla agitreenit. Töissä tytöt on mukana aamulla. Lajitreenit on ma, ke ja la, välipäivinä on lihaskuntotreeniä ja to/pe on lepopäivä.

Lanan kanssa käytiin jo kokeilemassa puomin kontaktia viime tiistaina. Toisella kerralla toimi ihan älyttömän hyvin (juuri sellainen kuin toivoinkin) ja kokonaisuudessaan puomi oli todella nopea. Intoa oli valtavasti Kyllä lupaa hyvää, vielä se vauhti vain kasvaa, nythän ikä alkaa olla paras mahdollinen.

Fiian kanssa treenattiin myös vähän, mutta oli sellaisessa kunnossa ettei hirveästi tohdittu treenata. Fiia onkin nyt tarkemman ruokinnan alla. Lihakset kyllä ihan kohtuullisessa kunnossa, että uskaltaa huomenna agiradalle päästää.