Sairastelut on toivottavasti nyt tältä talvelta ohi.

Lähes normaalisti päästiin treenaamaan jo viime torstaina, lähinnä lenkkeillen ja hiihtäen. Agin osalta vasta la pikainen treeni, toisaalta ihan hyvä siihen paikkaan. Kivituhka pöly kun ei hengitykselle oikein ollut hyväksi (yskän kannalta), kun ei muutenkaan ole. Suurin toive tälle vuodelle onkin, että saataisiin edes jonkilainen matto (mieluiten keinonurmi). Fiia kun ei tykkää yhtään treenata jos silmissä on kivituhkapölyä, eikä kyllä mikään ihme 

Kun taas Lanan meno se vain yltyy. Muutenkin vapaalla intoa piisaa ja piisaa. Treenien osalta kympin hiihtolenkki ei Lanassa tunnu missään, Fiia hieman alkaa himmata 6 km kohdalla.

Agissa Lanan kontaktit parantuneet odotetulla tavalla.JES!  Täytyy vain muistaa kisoissa tehdä samoin kuin treeneissä, muuten ihan hukkaan menisi koko asia.

Tokon osalta Fiia on ollut oikein pätevä neiti että kun saisi itselle vielä paremman asenteen, innon tokon treenaamiseen. Mutta ehkä parempi pikku hiljaa, kun väkisin. Jos sitä vaikka kesällä tohtisi kokeeseen mennä.

Tällä viikolla toivottavasti päästää hakemaan Lanalle ruokaa minkä tilasin serkulta, jo melkein kuukausi sitten. Nykyinen ruoka ei kyllä ole työkoiran/kisakoiran ruokaa ollenkaan (vaikka pitäisi). Eilen muutettiin ruokintaa, että saavat joka toinen päivä kunnon lihaa (sitä kun nyt riittää ja lisää teurastettavaa tulossa).

Treeniohjelma tälle viikolle (pääpiirteittäin): 3x/vko Agi, muina päivinä 20 - 30km (kävely + juoksu + hiihto), 6x/vko j.pallotreeni, to/pe + ti (osin) lepopäivä. Lana&Fiia to, pe ja su + jotkin aamut töissä mukana. Sitten otetaan joitakin 100 - 200m juoksuvetoja suoralla.