Viimeinen hyppyserti napsahti Lappeenrannan kisoista eilen 6.3.2011.

Rata oli ehkä meidän parhain hyppyrata tähän mennessä (kisoissa), mutta vieläkin tuntui että olisi ollut petrattavaa, etenkin kun jalka ei ollut ihan kunnossa ja käännöksiä joutui hieman normaalia enemmän minimoimaan. Lana oli taas oma itsensä, ensimmäisellä radalla kylläkin porsasteli keppien aloituksen (hyvin harvinaista kisoissa) ja muutenkin alussa omituinen (hyl). Toinen rata oli tällä kertaa hyvä hyl-rata, yksi aita vain tuli hypättyä väärästä suunnasta, itse olin kyllä liian lähellä estettä ja käsi vielä taisi huitaista vahingossa, että näytin oikeastaan väärän puolen (aita oli tulosuuntaan nähden vinossa). Viimeisellä radalla sitten kaikki loksahti paikalleen ja etenkin ennen rataa lämmittely meni paljon paremmin kuin ennen aiempia ratoja:

Voitto ja nopein aika 31,42s (-8,58s etenemä 4,55m/s).

Riskin otin kun ilmoitin kisoihin, sillä onhan Lana ollut ihan omituinen (kauheaa haistelua ja mielialan muutoksia, "äksyilyä"). Mutta hyvä että otin. Nyt Lanalle odotellaan juoksuja rauhassa, menisivät ennen kevään/kesän kisoja kunnolla ohi. Ja muutenkin nyt keskitytään kunnon ylläpitämiseen ja notkeus+nopeusharjoitteluun.

Mutta ohjaajan jalka kipeytyi la iltana ja kisaaminen ei tietenkään ihan hyvää tehnyt jalalle. No nyt lepoa kaikilla ja itsekin treenaa taas kun on jalka ihan kunnossa (tai no eihän se koskaan ole polven osalta, mutta nyt tuo jänne). Täytyy varmaan käydä uimassa, niin pysyy kunto yllä, etenkin jos paranee hitaasti. Uimisessa rasittumisen riski kun on erittäin pieni. Niin ja lahjakortit pitäisi käyttää koirauimalaan, että jos sitä jonain päivänä ehtisi käydä siellä Lanan kanssa Pitäis, pitäis... Tilatut vetovaljaat oli hieman suuret, käytiin Lappeerannan kisojen jälkeen ma ostamassa pienemmät. Kyllä aina paras vaan on sovittaa ensin päälle, jos vain mahdollista. Vetovyö ja hihna on hyvä (sääntöjen mukaiset). Jalka kuntoon niin pääsee testaamaan, on kuitenkin hieman erilaiset kuin aiemmat varusteet. Valjaat tuntuu tosi hyviltä, ainakin vielä.

Fiia täytti 1.3 jo 3-vuotta! Niin se meidän neitikin vanhenee

Myöhäiset onnittelut Fiian sisaruksille!