Juu, kiirettä on pitänyt. Joulun ja joulun jälkeen hommaa tuolla maatilan puolella oli aikalailla kellonympäri joka päivä. Että se joulu meni aika nopiaan, nyt sitä odotellaankin jo laskiasta... hui =/

Nyt on hieman enemmän vapaata muuhunkin, mutta sitten alkoivatkin kivasti nämä kovemman pakkaset ja samaan syssyyn Lanan juoksut. No toisaalta hyvään saumaan alkoi Lanan juoksut, kun on nämä pakkaset (ei senkään takia pääse hallille treenaamaan). Mutta Väinön ja Fiian kanssa olisi kiva puuhailla agin parissa. Ehkä kun tässä pakkanen painuu alle -20 niin suunnataan hallille useita kertoja viikossa (nyt ollaan ehditty max 2kert./viikko). Mutta kotosalla voidaan treenailla tottelevaisuutta ja muuten liikkumista. Hirveästi ollaan nyt viime viikkojen aikana lähennytty Väinön kanssa Virtaa pojassa on vaikka muille jakaa ja kova on juoksemaan. Joka aamu ja ilta lähtee mukaan töihin, nyt oikein innolla (kun aiemmin hieman epäröi kun pelkäsi). Nyt on navetassa lähes kuin kotonaan, mutta ruokintapöydälle ei vielä oikein mielellään tule. Joka päivä tuntuu vain olevan enemmän itsevarmuutta, itsepäisyyttä Fiia on pitänyt pojan kovassa kurissa, välillä tosin maataan vierekkäin ja ollaan kuin parhaat kaverit. Mutta kun Fiia on noussut väärällä jallalla aamuisin tai päiväunilta, niin mielellään vinguttaa Väinöä aivan huvikseen.

Mitäs muuta....hym. Niin tosiaan, peruskuntokausi onkin juuri meneillään (aloitettiin joulun jälkeen). Nyt en laatinut erityisen tarkkaa treeniohjelmaa, kun ei aina pysty täysin noudattamaan töiden vuoksi. Mutta pääosin on kausi alkanut oikein hyvin. Hieman harmittaa kun nyt hiihtämään pääseminen on kortilla pakkasen takia, mutta aina suht. leudoilla keleillä latu kutsuu. Vuoden alusta hommasin uuden sykemittarin, kun vanha ei enää pelittänyt. Vielä siihen odottelen podia (tulee Anssin työpaikan kautta), niin saa nopeutta ja matkaakin mitattua. Lisäksi Anssi osti minulle uudet luistelusukset. Silmissä siintääkin, että talvella 2012/2013 Väinön kanssa hiihdetään kovasti, iän täyttyessä ehkäpä kisataankin. Nyt on jo osoittanut kovaa vetämisen halua. Ensi aloitetaan syksyllä juoksulla, mahd. kisoissa. Rauhassa tietysti odotellaan että poika kehittyy loppuu asti, että mitään kovempaa vetotreenaamista ei tehdä ennen vuoden ikää. Nyt vain kokeillaan ja harjotellaan pieniä pätkiä, lähinnä haetaan oikeanlaista käyttäytymistä ja asennetta lajiin. Agility on tällä hetkellä rakkain, mutta saattaahan tuo hiihtokärpänen taas puraista niin että kisalaudulla ollaan tiuhaankin, nyt koiran kanssa. Ja saattaa olla että Lanan kanssa kisataan sitten ensi kesänä juoksussa, kun ei viime kesänä ehditty ja oli niin kuuma kesä. Toivotaan että ensi kesä on viileämpi tai yritetään sitten syksyn kisoja katsella (jos sattuisi olemaan lähellä, kun yleensä niin kaukana).

Joo kaikenlaisia suunnitelmia. Tokokokeeseenkin ehkäpä tähdätään heti kun Väinö täyttää 10kk, mutta saa nyt nähdä miten treenit sujuu. Enemmän yrittänyt treenata kaukokäskyjä, ihan tuota paimennusta (+agi) ajatellen.