Viime vkl korkattiin agikisakausi hieman vaisusti, ainakin vauhdin suhteen. Edel. treenit antoivat odottaa että Lana olisi jo suht. normaali, mutta vielä on juoksujen jälkeen masentuneen oloinen (on siis ollut jo muutaman viikon), eikä oikein tahdo kulkea lenkillä eikä radalla. No juoksujen loppumisesta on niin vähän aikaa että täytyy nyt vain antaa aikaa... Eli lepoa on enemmän, ja harjoitukset ja treenaus yleensäkin pienempinä pätkinä (mutta kuitenkin suht. usein).

Kisoista kuitenkin tupla-0 ja ensimmäiseltä radalta voitto, toiselta 6.sija. Toisella radalla sattui turha (aikaa vievä) sähläys, kun yritin saada Lanaan vähän enemmän intoa, mutta se sitten kostautui... Etenemä oli viime syksyn nopeimpiin kisaratoihin verrattuna 0,50 - 0,80m/s hitaampaa (suht. saman tyylisiä ratoja) ja kyllähän sen tunsi radalla että Lana meni puolella teholla. Ensi kisoihin toivotaan vaan sitä normaalia iloa ja intoa menoon.

Kun la tultiin kisoista kotiin niin Fiialla olikin alkanut juoksut. Ovat pitäneet aiemmin aivan eri aikaan, että nyt on ilmeisesti Fiian "rytmi mennyt sekaisin" (aivan alussa oli lähes samaan aikaan juoksut). Korjaus! Tuossa kalentereita selatessa selvisikin että Fiialla tuo väli on pienempi, kuin Lanalla, joten nyt ajoittuneet lähes peräkkäin.

Väinön kuulumiset (lisätty15.3):

Väinö on kasvanut taas kovasti. Muutenkin keskittyminen asioihin on parantunut koko ajan (välillä pientä häseltämistä). Väinö olikin la ekaa kertaa mukana virallisissa kisoissa. Oikein hyvin osasi käyttäytyä =) Harmi kun ei ehtinyt kuvia ottamaan. Anssi kun on niin laiska kuvaamaan, enkä itse oikein ennättänyt... No ehkä ensi kerralla.

Väinö puuhailee paljon ulkosalla, on lähes koko ajan ulkona. Kantelee kaikenlaista pitkin pihaa... Ihmettelee kissojen elämää ja on saanutkin itselleen yhden kissakaverin =D Töissä pyörii tietysti mukana, tosin nyt viikon ollut vähemmän kun kaikenlaista härdelliä navetalla (äippä kipeänä, kovasti hommaa ja lomittaja vaihtuu koko ajan, itsellä vielä olkapää- olkavarsi kipeänä). Agitreenaamassa käydään ainakin 3kert/vko. Eilen Väinö meni treeneissä aivan upeasti. Käsittämättömän nopeaan oppii kaikki. Pientä putkihulluutta on, että irtoaa putkeen kyllä melkein mistä vain. Ja suhteellisen estevarma on jo nyt. Kontaktiesteet on vielä kovan työn alla, mutta eipä pidetä liikaa kiirettä. Ensin perusjutut huolella kuntoon, ikääkin on vielä niin vähän että liiasta treenaamisesta voi olla vain haittaa. Saa nähdä pysyykö rimat ylhäällä sitten kun ne nostetaan "oikeaan" korkeuteen, siihen on vielä tovi aikaa. Väinö on aivan pienestä asti todella tunnollisesti hoitanut itsenäisen venyttelyn ja hoitaa tankkauksenkin todella hyvin (noissa oli Lanan kanssa alussa ongelmaa, välillä tankkaus takkuilee vieläkin).

Hieman talvisia kuvia...

 

-Päivälenkillä-

 

-Yksi keppihullujen laumasta-

 

-Ai, minäkö?-