Kohta metsään samoilemaan on niin kaunis päivä, mutta ensin vähän kuulumisia.

Innolla odottelemme viikonloppua, raskas viikko mutta onneksi ensi viikolla emännällä lukuloma. Tytöt pääsevät muutamaksi päiväksi Sumiaisiin rellestämään =)

Nyt se on päätetty. Nimittäin aloitimme viime viikolla treenaamaan tokoa ihan kunnolla ja säännöllisesti, ennen se on ollut epäsäännöllisen säännöllistä ja kotosalla pääasiassa. Ti ilta on sitten tytöillä tokoa jatkossa, vaikkakin emännällä on luentoja yleensä 6 asti, mutta eilenkin menimme vasta 9 tokoilemaan ja kivaa oli vaikka pakkasta oli -14 astetta (ei kyllä yhtään tuntunut siltä). Tavoite on, että keväällä (touko-huhti) olisimme valmiit toko-kokeisiin (ainakin Lanan kanssa), riippuu ihan tytöistä.

Lana on agin ohella upea toko-tyttö myös, mutta kun on muita immeisiä/koiria niin se rupeaa komentamaan minua, no jos se ajan myötä loppuisi (kokeiltu on vaikka mitä). Jos jollain on vinkkejä niin saa laittaa tulemaan =) Jos ihan perinteisesti komennan siitä hirveesti niin alkaa kamala jurppiminen, "en varmaan istu!". Nyt on käytetty "käänteistä menetelmää" (kehuminen kun on hiljaa), vähän on vähentynyt louskutus.

Fiia on vielä hiukan malttamaton, mutta aivan upeasti menee jo. Paikallaan ei pysty olemaan kuin 20-30 sekunttia ja sitten alkaa hiipiminen. Treeniä, treeniä...
Fiia on siitä ihana, että on ihan hiljaa agissa/tokossa ym. treeneissä. Hassu vaan on kun kuulee "omituisia" ääniä niin murisee hirveesti, mitä taas Lana ei tee ollenkaan. Eli kotona Lana on hissukissun, mutta Fiia örisee/murisee/yskii. No on todettu, -työnjako tytöillä.

Kuvia? hym jos tänään uskaltas ulkona ottaa, vaikka on -14 astetta. Saa nähdä onko tänään treenit, pitäjällä on -10 raja, mutta ainakin mie menen tekeen radan jos illalla on alle -15 (ehdoton raja), jos sais muitakin mukaan.