Ärsyttää kyllä nyt niin tuhottomasti kun ei tullut ekalta radalta myös, että olisi tullut se tuplanolla. Ekalla radalla oli ihan oma moka, no ehkä sitä näistä virheistä viimein oppii.

Toisella radalla kyllä oma ohjaus oli ihan toista, Lana vaan ei niin skarpimpi kuin yleensä. Meinasi keksen rada rynnätä kehän laidalla olevien ihmisten syliin, siis Lana! eipä ennen virallisissa koettu/nähty moista. Tosissaan juoksut tulossa, kun vielä vähän venyis kuun lopulle edes, sitten muutenkin ajattelin että Lanalla olisi kunnon huili. Voitto meni sivusuun siinä kun tuli Lanalla koukkaus, että kun harmittaa, tosin omassa menossa olisi ollut edelleen toivomisen varaa (ohjaus jees).

Tässä nyt Lana vähän paremmassa kuosissa, tosin tausta ei mikään paras Jalka suussa

 

1241998118_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Ens kisoissa turhat koukkaukset ja itekkin koetan edetä radalla kunnolla, ei vält. nopeuden puolesta vaan että ohjausliikeet tulee oikeaan aikaan...Saadaan kaikki kohdat natsaamaan niin aika on varmasti ihan jotain toista. Se mun eläminen mukana kisoissa radoilla on ollut tosi huonoa, pitäs aina olla ihan 10 mukana. Tänäänkin olin niin hirveen väsyny, että oli tosi hankalaa keskittyä ihan kunnolla. Kevään loput opiskelujutut vie niin paljon energiaa, tälläkin viikolla kaks yötä meni kokonaan palautuksien parissa.

No kohta onneksi helpottaa, tosin alkaa harjoittelu ja sivussa työt.

Huomenna varmaan käydään Fiian kanssa muutama rata vääntämässä.