Kohta se alkaa. Nim. laidunnus. Sorkkahoidon takia vielä hieman pitkitty laitumelle pääsy, mutta tänään pääsee muutamat ulos ainakin (tosin vain vähäksi aikaa kun on pötsit olleet sekaisin ruokinnan muutoksesta).

Eilen treenailtiin päivällä hallilla. Otin nyt pitkästä aikaa oikein videokuvaa treeneistä. Suht. helppoa rataa, ennen SM-kisoja turhan raskaat väännöt vain helposti pilaa fiiliksen. Ja tänä vuonna ollaankin niin hyvin valmistauduttu ja koko talvi-kevät treenattu tunnollisesti (mitä nyt välillä työt esteenä), että ei enää ole syytäkään treenata älyttömästi. Nyt otetaan vaan rennosti ja agitreenit noin 3xvko, intervallit ja muut lenkit. Lisäksi Lanaa pyrin käyttämään melkein joka päivä uimassa.

Lana & Väinö toukokuun alussa

 

Väinö menossa uimaan... ?

-

Päivitys 6.6

Treenivideoita viime sunnuntailta. Harmi kun en ottanut videota tämän päivän treeneistä, kun oli niin mukavaa vääntöä. Kiitos taas Jaanalle! En tiedä miten selvitään ilman sinua, kun/jos lopetat... =/

Lana:

www.youtube.com/watch

Väinö:

 www.youtube.com/watch

Uudet kengät alla, hieman hakee vielä, että tottuu. Mutta tuntuu olevan jopa ehkä paremmat kuin entiset (tai ovat toisina kenkinä).

Laidunkausi korkattiin tällä viikolla. Lana uskollisena apurina mukana auttamassa. On kehittynyt taas huimasti viime kesästä, ja ei kyllä luovuttamisen merkkejä tulla tänä kesänä varmasti näkemään. On nyt niin topakkana, aina valmiina ja lehmät pysyy ojennuksessa keinolla millä hyvänsä =D "ja joka kerta päädyn siihen tulokseen (uusia opetettaessa), että koskaan ei pidä jättää Lanaa pois hommista, ellei ole ihan pakko"

Niin ja tänään tapahtui jotain mitä en voinut uskoa (ainakaan ihan vielä tapahtuvan). Nim. Väinö rienti auttamaan lehmien sisälle viennissä. MITÄ! Ajattelin pitää Lanan ja Fiian levossa päiväsellä, kun illalla on treenit (Lana oli kuitenkin viemässä ulos). Niin sainhan paimenkoiran hommiin. Nyt ei voi muuta sanoa kuin, että on minulle sitten suotu upeat koirat (toistamiseen tämän totean)! Saattaahan olla että sisälläkin työ sitten vanhemmiten luonnistuu, mutta ainakin näin nuorena saa työskennellä ulkosalla, kun se tuntuu luonnistuvan. Pitkä taival tosin on vielä edessä, mutta varmasti tietyssä suhteessa helpompaa, kuin göötin kanssa (ottaa käskyjä herkemmin vastaan). Jes! Tästä on hyvä jatkaa =D