Tulokset sivussa-->

Kivasti ne kisat meni, vaikka automatka olikin hiukka tuskaa... Joulu tuntui jo kauhealta, entäs sitten ystävänpäivä, ilman rakasta parasta ystävää Itku

Iloksi päivä muuttui Varkauden kisoissa kun tuttuja näki ja jutteli mukavien immeisten kanssa. Oli kisapaikalla todella mukava tunnelma, musiikki raikasi ja ihmiset olivat ihanan rennolla päällä.

Lana oli tällä kertaa tavallista kuumempi, mutta todella herkkä nyt minun pieniin ohjaus virheisiin ja siksi päivän saldo jäi 5 virhepisteeseen + hyl. Virhe tuli kun takaa leikkasin ja Lana sivuutti muutamalla sentillä estessä (koukkasi), että todella tarkka tuomari. Yleensä Lana todella varma takaa leikkauksissa, mutta nyt ilmeisesti vähän liikaa etenin ja siksi Lana epäröi. Tarkkuutta, tarkkuutta vain!

Mutta positiivista kokemusta roppakaupalla! Nopeutta oli entistä enemmän (ei kuitenkaan ihan niin kuin harkoissa), ja paras hyppyrata tulos tähän mennessä (tosin vasta toinen hyppyrata). Lanalle hyppärit ovat mieluinen, kunhan vain ohjaus pelittää. No toisaalta oli rata mikä tahansa niin Lana tykittää menemään, mutta kuuntelee kyllä! joskus ehkä liiankin hyvin (minulla väärä ohjausliike). Vaikka nollia ei ropissut, silti ehkä paras kisapäivä tähän mennessä. Oli niin kivaa mennä radat Lanan kanssa. Kyllä ne palaset vielä kohdalleen loksahtaa, nyt vain ilmeisesti tällainen opetusjakso vaihteeksi.

Nyt kun on ruvennut nauttimaan radoista kisoissakin (vähemmän jännitystä), niin varmasti tulee se sellainen rentous pian ja pääsee samoihin suorituksiin (tuloksiin) kuin harkoissa.

Huomenna Fiian agitreenit 10--> . Lana huilaa koko päivän. Huomenna ehkä ohjaus -kokeilussa eräs Maxi-koira, saa nähdä mitä siitä kehkeytyy.


Hyvää ystävänpäivää vielä kaikille!

Muistakaa ystävää ja vaalikaa ystävyyttä, koskaan ei tiedä milloin on viimeinen hetki kun näkee rakkaan ystävän. Muistakaa kertoa kuinka tärkeä hän on.