On kyllä hassut syyskelit, kun niin lämmintä, että.

Tällä viikolla yhdet agitreenit eilen. Tänään meneepi ilta töissä, tytöt pääsevät hakemaan elukat laitumelta. Hieman ollut nyt taukoa paimentamisesta. Ja taas ovat eri pellolla kuin viimeksi, niin täytyy olla enemmän tyttöjä ohjeistamassa minne lehmien pitäisi mennä.

Fiialla on aivan ihanasti nyt vauhtia ja muutenkin intoa treeneissä   Kesällä oli niin vauhti (+into) hukassa treeneissä, että ei oikein tahtonut tulla mitään. Mitenkään hirveän erilaisesti emme ole treenanneet, tuntuu vain että olisikohan ikää nyt tullut sen verran että on enemmän itseluottamusta. Nyt ei lähde läheskää niin helposti lapasesta, kuin viime talvena. No täytyy muistaa että Fiia on vielä niin nuori, eikä kaikki kehity samalla vauhdilla. Fiian ohjaaminen tällä hetkellä on todellinen nautinto, kun ei räksytä turhia ja menee eikä meinaa. Lanalla hieman tuo ensimmäinen "onkelma" mutta radan aikana hieman kesän treenejä + kisoja  hiljaisempi, edistystä   Nyt on kyllä taas niin että jos ehtii haukkumaan niin eräs on ollut liian hidas.

Viime kisoissa ei oikein sitä tuttua Lanaa, mutta onhan välillä hyvä näinkin. Saattaapi olla että Pieksämäen kisojen jälkeen Lana jääpi hieman huilimaan, niin kyllä ilmoitin Lanan Pieksämäen kisoihin vaikka joka ikisellä kerralla Lana on mennyt siellä hallissa ihan omituisesti. No jos taas jatkuu, niin saapi olla viimeiset kisat Lanan kanssa kyseisessä hallissa.

"Mikä ei tapa, se vahvistaa"