Viikot vilisee taas aivan kamalan nopeasti, kohta meidän isotyttö Lanakin täyttää 2v. (5.5).

Viikolla ke ja to harkoissa Lana pisti menemään niin kovaa, että ohjaajalla oli vaikeuksia pysyä perässä/mukana. Lanalla aivan tuhoton palo oli radalle, etenkin kun ke harkkoihin oli vierähtänyt 3 täyttä vapaa päivää. Fiia näytti osaamistaan ke harkoissa, nyt aivan uudella tarmolla mukana Yllättynyt

Su omissa agi-harkoissa (joita ei ainakaan 3 viikkoon ollut) Fiialla oli taas aivan käsittämättömän hyvä fiilis radalla, siis nyt oli sitä samaa menemisen meininkiä kuin Lanalla. Että nyt voin kyllä sanoa että Fiiastakin on kehkeytymässä myöskin upea agi-tyttö, jos tosin tämä innostus Fiian kohdalla kestää. Mutta aivan upeasti Fiia menee samat käännökset ja reagoi hyvin useat samat liikkeet kuin Lana =) Fiian heikkoutena on vain vielä keskittyminen, etenkin kun on muita koiria/ihmisiä radan reunalla. Mutta kokemus ja ylipäätään treeni tuo lisää varmuutta.

Lana teki su vaihteeksi uuden oma ennätyksen keppien pujottelussa aika epävirallisesti n.3s, ja miltei joka kerta alle 3,5s! Video kuvaa on, mutta kaikkein nopein uupuu, ehkä myöhemmin lisään jonkin pätkän.

Sitten tänään olimme Ruovedellä Fiian kanssa. Kivasti Fiia meni kehässä, seisominen oli tällä kertaa tylsää (tai itse yritin seisottaa ihan omituisella tavalla, miksi Huuto), mutta nätisti jaksoi edes hetken Hymy Tuloksena EH-1, ainoana luokassaan. Eipä kukaan muukaan göötti ERI saanut, oli tuomarilla tiukka linja. Jakoi vain EH ja taisi yhdelle göötille H:kin tulla.

Fiia on totisesti kehittymisvaiheessa, oikeen ärsyttää kun piti ilmottaa tähän aikaan niin moneen näyttelyyn Jalka suussa eipä sitä silloin tiennyt. No muutama näyttely enää, ja sitten katsotaan mennäänkö kesällä minne vai jätetäänkö syksyyn. Lana voisi päästä kesällä kehiin ainakin Laukaaseen, upealta jo nyt näyttää ainakin selänpuolesta, mutta heti ku jokin viittaa seisotukseen (käsky:paikka, seiso ym.) niin heti lösähtää ja menee innostus. No jos saisi kehään jonkin lelun ym. mukaan niin voisi hakea sitä innostusta, että ei näyttäisi niin laamalta! Haukkuminen on nyt paljon vähäisempää, kiitos räminätölkin, johon Lana nyt sitten reagoikin (tiedä kuinka kauan).

Tokoilu jäänyt vähän pimentoon, päivittäin muutama perus otto, mutta enempää ei ole ehtinyt. Kuitenkin niin, että ei taidot pääse ihan ruostumaan.