Fiian kanssa tulis eilen Varkauden kisoissa ensimmäinen tämän syksyn 0-tulos agilityradalta Aivan mahtavaa! Ja niin lähellä oli palkintosijakin (5.sija, 0,2s ero kolmanteen), mutta tärkeintä että saatiin puhdas rata ja ihan kohtuu aikakin n.38s (pientä säätöä, turhia kaarroksia).

Lanan kanssa hyppyradalta myös nolla, olin ilmoittanut Lanan vain hyppyradalle ja Fiian agiradalle. Lanan kanssa toiveissa oli se viimeinen hyppyserti ja lähellähän se oli. Alussa oli hieman säätöä ja muutenkin ohjaajalla olo ihan omituinen koko radan, ettei oikein itse kulkenut. Niin pitkältä hyppyradalta olisi saanut helposti pari sekkaa pois. Lana meni aivan upeasti, taas kerran Kyllä niitä riskejä vaan pitää ruveta enemmän ottamaan, ja mennä sillä asenteella radalle että lähdöstä maaliin ihan täysiä. Radan jälkeen olo oli kuin ei olisi mitään ollut edes juossut, eikä todellakaan sellaista oloa kuin treeneissä kun mennään oikein kovaa tai on menty...

Mutta kovalla työllä sen luulisi sieltä irtoavan joko seinäjoella tai sitten vasta ensi vuonna. Pääasia tietysti että Lana & Fiia pysyy terveenä, ja nautitaan jokaisista kisoista ja agitreeneistä. Ja niinhän on tehty Mutta harmittaa vaan kun tietää Lanan pystyvän parempaan, samoin Fiian. On ne sellaisia tehopakkauksia

No kunhan tämä flunssa on päihitetty niin ehkä sitä itsekin on taas paremmassa iskussa radoilla ja pääsee paremmin nauttimaan harrastuksista kun ei ole niin tukkoinen olo koko ajan.

Lenkkeilty on flunssasta huolimatta. Nyt yli 10 km/pv, joinakin lähemmäs 20km. Agitreenit oli tällä viikolla itsenäisesti ma ja to. Jatkossa itsenäiset ma (ke normitreenit). Ensi vkl Laukaassa kisat, 4 starttia ja kaikki radat molemmilla   Se on menoa Kiva kun on lähellä. Fiian kanssa ei lähdetä edellenkään varmistelemaan, on niin taitava tyttö että menee vaan paremmin kun ottaa niin sanottuja "riskiohjauksia", sama pätee Lanaan.