Selvyyttä sunnuntain näyttely -häslinkiin ei tullut. Huuto

Ärsyttää hitosti kun en voinut oikeastaan mitenkään vaikuttaa tapahtuneeseen (toimin kuin aina ennenkin näyttelyissä), mutta nyt niin väsynyt että en jakso ruveta tappelemaan asian kanssa.

Kauheasti ollut hommaa, ja melkein kokoajan menossa.

Fiian kanssa edistytty tokossa niin, että kaikki liikkeet pitäisi onnistua täydellisesti, kun kumpainenkin keskittyy tekemiseen kunnolla. Ollaan pidetty treenit aina hauskana, joten itselle on tullut oikein innostus tokoelemiseen (saa nähdä kauanko kestää). Fiia on niin upean ihana, että sen kanssa on mukava tokoilla.

Lana palaa tänää lomalta!Jee! Pääsemme taas kurvailemaan agilitykentällä. Mielestäni tauko juuri sopivan mittainen, sillä alkanut käymään jo aikas levottomaksi, etenkin jos ei vielä ole ollut paimentamassakaan. Tänään siis illalla vauhteeksi ihan omat treenit (Jaana lomalla) ja sen jälkeen pidän muille treenit. Koetan saada kuvaa menosta, mutta saattaa olla että en muille kehtaa näytellä, kun Lana voi olla aika torpeedo juuri loman jälkeen. Mutta se nähdään muutaman tunnin päästä Kieli ulkona

Onnea kaikille Erkkarissa menestyneille! Niin omasta mielestään kuin tuomarin mielestä!