Fiialta loppui juoksut to, ja olisikin voinut osallistua, mutta en ollut ilmoittanut ollenkaan. Mutta ensi viikon su pääsee taas kisakentille kurvailemaan, tulihan tauko Fiialle ihan sopivasti.

Niin Lanan kanssa eilen Jyväskylässä kuumassa auringonpaahteessa, onneksi välillä viileä tuuli hempotti oloa. Lanan olin ilmoittanut kahdelle radalle B ja C(hyppyrata). B- rada tuntui oikein mukavalta, ja Lana kanssa oli taas aivan huippua mennä kisaradalla, hieman vielä ohjaaja kun olisi koko ajan täysillä mukana niin oltaisiin ihan tyytyväisiä suorituksiin. Jos Lana ehtii kerrankin haukahtaa radan aikana, niin siitä huomaa että olin liian hidas liikkeissäni.

Tuloksia B-rata : Aika 33,21s (-8,79s) 1./11 (aikaan olen ihan tyytyväinen)

C-rata: Aika 30,52s (-7,48s) 2./11

C-H.radalla tuli alussa pieni herpaantuminen, ja Lana ehti tehdä todella ison kaarroksen ennen seuraavaa estettä, ja muutamassa kohdassa parantamisen varaa (jämäkkyyttä ohjaalta). Tuonne alle 30s olisi ollut ihan mahdollista päästä, jopa 28s kieppeille.

Mutta nyt vain kovaa treeniä, nopeutta (lihaskuntoa) kasvattamaan. Ajat paranee vielä ihan varmasti, kunhan saadaan itsemme aivan huippukuntoon, nyt vielä hieman rapakunnossa.

Lana voitti hienoja rantaleluja, joilla lähdetään kohta leikkimään rantaan. Lana jo eilen illalla katseli niitä, niin harmitti kun ei saanut leikkiä. Sisällä vaan hajottaa ne. Mutta kohta pääsee niitä noutamaan järvestä.

Niin ja tänään varmaan rakennetaan koirille tarha valmiiksi tuonne Laukaan puolelle, voi sitten töihin mennessä huoletta puottaa ne sinne ja hakea sitten kun tulee töistä (ihan matkanvarrella, lisää matkaa tulee vain n.700m). Varmaan kyllä pitävät sisälläkin, mutta jotta äitimuori säästyisi kauhealta karvan ja hiekan paljoudelta sisällä, niin paras kun pitää suurimman osan ajasta tarhassa, sitten kun laidunkausi kunnolla alkaa niin pääsevät paimeneen (nyt muuten mukana töissä). Tarhasta/aitauksesta tulee ihan hirmuisen iso (70-80m2), kyllä kelpaa siellä tepastella