Oikein mukava reissu =) 

Arvostelut olivat oikein paikallaan, etenkin Lanan (ehdottomasti paras arvostelu) ja tämä tuomari kerrankin kertoi tarkalleen mitä mieltä ja miksi. Lanan vien hänelle varmasti vielä vanhempana, sillä EH sai sellaisesta mikä varmasti tulee vielä muuttumaan myöhemmällä iällä. Lana esiintyi nyt kuitenkin ehkä parhaiten mitä ikinä, muutamia haukahduksia, mutta tuomari ei niistä välittänyt. Seisoi paljon paremmin mitä ennen, mutta ihan luontaista seisomista ja tarkkaa ilmettä ei irronut kehässä. Mutta oikein tyytyväinen olen! Kun ei Lanan juttu ollenkaan tuo kehässä keimailu ;)  Nyt Lana keskittyy vain agiin (sivussa toko & paimennus), vien Lanan seuraavan kerran kehään vasta ensi vuonna (tai loppuvuodesta, riippuen miltä näyttää).

Fiia en esittänyt itse, sillä Lanan kanssa on aina tietty jäähdyttely sen jälkeen kun minun luokse pääsee, ja tällä kertaa olivat ihan peräkkäin. Että Lana olisi ensimmäiset 2min. vöyhöttänyt sinne tänne ja tietysti ihan hirveän kateellisena Fiialle. Fiia näytti esiintyvän ihan hyvin kaverin kanssa, mutta tällä kertaa pöydällä olikin poggannut minut ja alkoi etsimään sen jälkeen koko ajan. AHA! Tämäpä olikin uutta Fiialta, kun ei yleensä välitä kun toinen vie, eikä ole edes huomaavinaan minua. Nyt kun enemmän tehty Fiian kanssa kaksin, niin kaiketi alkanut kiintymään enemmän. Mutta ihan hyvin näytti esiintyvän, loppujen lopuksi. Fiian vien kyllä tälle tuomarille uudelleen, vanhempana. Oikein asiallinen arvostelu ja samanlainen näkemys.

Fiiakin olisi pitänyt nyt jättää kasvamaan, kun etupää on edelleen kesken kehityksen. Tampereelle mennään jos tuomari pysyy samana. Tuusniemelle Anssi lähtee mukaan katsomaan N.Harmaita, että on jokin muukin syy sinne menoon.