Niitä siis tämän päivän kisoissa.

Piti olla töitä su, mutta sitten peruuntuikin...Joten la töiden jälkeen kotiin 20 ja aamulla 6 ajelemaan Vaasaa kohti. Niin väsynyt olin, että riski oli olla ratissa. Mutta perille selvittiin.

Lana taas alkanut haukkumaan aikas lailla. Ekalla radalla ihan kivaa menoa, mitä nyt ohjaaja kauhean nuutunut. Hyl agiradalta E (ensimmäiselle en ollut ilmoittanut), perus A-este putki (yllätys ei että Räsäsen radalla, joka toimi koulutusohjaaja kurssin vetäjänä tänä vuonna) mitä on harjoiteltu monia kertoja, tällä kertaa ajattelin ottaa riskillä, mutta A-este veti Lanaa puoleensa tällä kertaa (kun piti mennä putkeen). Tarkoitus oli että ei varmisteluja enää, vaan mennään kovaa ja nautitaan. Jos tuossa kohdassa olisi himmannut ja enemmän kääntöä niin tuskin hylsyä olisi tullut (turhaa aikaa vaan pitää alkaa napsia joka kohdasta).

Hyppyradalla tuli vähän mieleen Fiian Mikkelin kisat eli sai aika paljon vetää koiraa perässä (mutta ei kuitenkaan niin paljon). Lanalla oli puhti aikaslailla loppu, töissä ollut mukana pe-la joten se vienyt mehut (äkistään kun tulee pitkiä päiviä, niin uuvuttaa helposti). Mutta 0-tulos sentäs ja 6.sija. Itse kun vielä väsynyt niin ei pysty olemaan kovin extra-innostava. Upea Lana silti, varmaa osaamista väsymyksestä huolimatta (haukkuminen johtui tänään varmaankin eniten siitä).

Vielä siis metsästetään Lanan kanssa hyppäri -voittoa (tai se sertikin muulta sijalta kelpaa, mutta samalla olisi karsintaan tarvittavavoitto tai sitten agiradalta).

-Suomen syksy-

Tänään käytiin vielä kisojen jälkeen paistamassa makkaraa ja lihapullia kodalla, tyttöjen mielestä aivan ihanaa Samalla Fiia sai ulkoilla kunnolla kun aamupäivän oli ollut vaan kotona yksikseen. Lana vaan köllötteli nuotion ääressä ja söi välillä broileripullia (yleensä leikkivät Fiian kanssa kovasti pitkin metsää, nyt ei jaksanut).

Ensi alkuviikko vielä varmaankin töitä (+opiskelua), ke harkat tyttöjen kanssa ja sitten to ihan lepo. Perjantaina aamusella lähdetään reissuun, Oulun Eedenissä tarkoitus olla 15 aikoihin. Kun tytöt huilaa hotellihuoneessa, niin sillä aikaa immeiset käy pulikoimassa ja muuten hemmottelemassa (rentoutumassa).

Eli alkuviikko vielä uurastetaan tyttöjen kanssa ja sitten huilataa ja viikonloppu kisataan (+hemmottelu välillä).

-Fiia -neitonen, suloinen-