Nyt tuntuu että aika kulkee vain entistä nopeampaa... Päivään mahtuu niin paljon hommaa, välillä tosin tuntuu ettei oikein saanut mitään kunnolla aikaiseksi. Mutta pakertaa täytyy (remontti, muutto, työt) jotta saisi kaikki kohdalleen ja rauhassa sitten viettämään ainakin joulua.

Väinö on sopeutunut elämäämme loistavasti ja on kaikessa tuohussa mukana, tosin ihan navettaan ei ole tullut kuin ruokintapöydän päähän, mutta remontin puolella on hääräämässä mukana. Suurimman osan päivistä on ulkona, ihmettelemässä kissojen elämää ja syömässä kaikkea mitä löytyy pihalta. Hiljattain teurastettiin nauta, niin Väinöllä on ollut paljon luita kaluttavana ja lihaa syötävänä, mutta ihan paras on ollut kurkkutorvi, sen kanssa ahertanut jo monta päivää

Agitreeneissä on käyty mitä nyt on ehditty/jaksettu. Agi on Väinölle osoittautunut oikein mukavaksi puuhaksi. Hallille kun päästää niin kova tohina päällä, tosin odottaakin osaa rauhassa   (omaa vuoroaa ja kun ei tehdä mitään). Paikallaolo käskystä on parantunut, nyt pysyy paikalla jo aika pitkään. Kahden viikon päästä onkin sitten tehosterokotus.

Lanan kanssa ollaan aikalailla lepäilty, agitreeneissä enemmän keskitytty hauskanpitoon ei niinkään hiottu mitään erityistä (on sitten seuraavan perustreenikauden/talvikauden työsarkaa). Väinön tulon jälkeen on vain vauhti kasvanut ja Lana menee kyllä sellaisella raivolla, että kunhan vain heittelee menemään esteille Fiialla myös on vauhtia kivasti, välillä on treenejä että mennään rauhallisempaa tahtia. Polvi ei ole ainakaan päällepäin haitannut ja aina yhtä kova tohina kotona ja lenkeillä. Agitreenaaminen pidetään nyt 1-2kert/vko, se on tuntunut olevan Fiialle sopiva, muuten lenkkeilyä runsaasti joka päivä, pari hieman rauhallisempaa päivää/vko. Lanan kanssa samaa rataa nyt tammikuulle asti, muutamat kisat ennen joulua (juoksujakin odotellaan) . Tammikuussa sitten alkaa peruskuntokausi ja aivan agin puolella kehitellään kaikkea uutta, kokeillaan ja hiotaan vanhaa paremmaksi. Nyt on ollut sellaista menoa, että haaste enää löytää parannusta, Lana on nyt tasaisesti vahva joka osa-alueella. Räjähtävyys ja notkeus on partunut huimasti sitten viime vuodesta, esteille irtoaminen myös. Onnistunut vuosi ainakin treenauksen suhteen, että on kehittymistä tapahtunut juuri niin kuin toivoikin.

Kisaradalle pääsyä odotellaan innolla (pieni tauko kun on alla)

Niin ja Fiian kanssa tosiaan käytiin Seinäjoella näyttelykehässä pyörähtämässä ERI:n verran. Fiia meni hienosti, vaikka ei kovin oltu treenailtu liikkumista, tönötystä kylläkin melkein joka päivä. Muotovalion arvoa vielä siis metsästetään (yhdestä kiinni). Seuraavan kerran kehässä Jkl:ssä 1½vkon päästä.