Tässä kun rupeaa miettimään niin ei tahdo millään muistaa...

Aika on tosiaan mennyt niin nopeasti. Kalenteri avuksi.


Kesä meni pissa- ja kakkarallissa, mutta Lana oppi kyllä sisäsiistiksi nopeammin kuin Fiia.


Lana 12 viikkoa.



Kun kävin töissä Laukaassa Lana oli joskus mukana navetassa ja traktorissa istua köllötteli myös mukana...Paljon vietettiin aikaa Sumiaisissa ja Laukaassa, ja Lana pääsi jo pienestä pitäen totuttelemaan lehmiin, ja osoitti jo tuona kesänä kiinnostusta lehmien ajoon. Vielä tuona kesänä en uskaltanut pikku Lanaa päästää paimeneen, pelkästään käytiin laitumen reunalta seurailemassa ja vähän hihnan kanssa kuljeksimassa lehmien joukossa. Muuten treenailtiin kesä tokoa ja muita perusjuttuja, käytiin uimassa ja veneilemässä…


Syyskuussa 23.päivä aloitimme pentukurssin, jossa oli mukana myös toinen göötti (uros). Pentukurssi oli meille aika haaste, sillä Lana oli jo tuolloin aika menijä, mutta paljon jäi käteen siltä kurssilta. Viimeisillä kerroilla Lana meni aivan upeasti, eivätkä muut koirat kiinnostaneet kovinkaan paljon.


Lokakuussa aloitimme tottiskurssin, Lana osasi hienosti kaikki perusjutut, nyt vain toiset koirat kiinnostivat toisinaan aivan liikaa. Mutta mukavaa oli, sehän tärkeintä =)

Lokakuun puolen välin paikkeilla aloimme käydä näyttely koulutuksessa Jkl, tosin muutaman kerran vain (pitkä matka). Mutta sunnuntaisin tokoiltiin kovasti ja treenailtiin täällä Saarijärvellä päin muuten. Käytiin vierailemassa (vain turistina) Lanan kanssa yhdessä ekaa kertaa näyttelyssä (KV Seinäjoki), Lanan mielestä aivan liikaa oli toisia koiria, ei tiennyt miten päin olisi..


Marraskuussa kävimme Lahdessa pentunäyttelyssä, josta tulos KP, 2. Mukava reissu, näimme Lanan veljen Rampen ja muita göötti ihmisiä.


Sitten kävimme loppu vuodesta ainakin Jkl näyttelyssä (muita ei tainnut olla lähellä), ja touhuiltiin kaikenlaista. Tosin Joulukuu meni harjoittelussa joten aika oli aika kortilla, mutta Anssi sai vuorostaan touhuta enemmän Lanan kanssa.


Lanan ensimmäinen Joulu 2007.


Lana olikin kovempi leikkimään junaradalla kuin veljen kaksostytöt ja siskon poika...


tai sitten ei...

(Tulossa pian vuosi 2008 -->)